Skip to content

MAKE THEM SUFFER – Az ex-billentyűs/énekesnő tagadja a szexuális zaklatás vádját

A metalcore, szimfonikus deathcore vonalas ausztrál Make Them Suffer egy héttel ezelőtt váratlanul megvált Booka Nile billentyűs/énekesnőtől… szexuális zaklatás vádja miatt.

A zenekar szűkszavú közleménye: Booka Nile ideje a Make Them Suffer tagjaként véget ért. Sajnos nem áll módunkban többet mondani az ügyről„.

Az Ausztráliában egy tévés valóságshow révén korábban ismertté vált Booke Nile elleni vádak eredetileg a Twitteren bukkantak fel, ahol egy beszélgetést tettek közzé, amelyben állítólag Nile azzal viccelődött, hogy egy fickót szexre kényszerített. Nile aztán reagált az Instagramján, és ígérte, hogy hamarosan részletesen beszámol a történtekről.

Ezt most meg is tette a privát oldalán:

„Kategorikusan tagadom az ellenem felhozott vádakat. Az állítólagos áldozat nyilatkozata nélkül ez az egész incidens csak pletyka, hallomás, pontosan az is. Ő nem akar részt venni ebben a zűrzavarban, ugyanaz a személy őt is nyilvánosan rágalmazza, aki engem is rágalmaz.

Engedélyt kaptam a legjobb barátjától, hogy közzétegyek egy képernyőképet. Ő az egyetlen személy, akiben megbízott, akivel megosztotta a viszonyunk titkát abban az időszakban, amikor találkozgattunk. Bár ez nem bizonyíték az ártatlanságomra, de szükséges kontextust biztosít azokhoz a gondosan kiválasztott képernyőképekhez, amelyeket arra használtak, hogy hamisan megvádoljanak.

Teljes mértékben elismerem, hogy a szexuális együttléttel való hencegés, ahogy azt tettem, és amilyen nyelvezetet használtam, nem felel meg annak a személynek, akinek tartom magam. Mélységesen szégyellem magam, amiért így beszéltem, hogy megpróbáljak erősnek vagy lazának tűnni. Csatoltam a többi képernyőfotót is ebből a beszélgetésből, hogy világosabb legyen a kontextus. Bár nem bizonyítja az ártatlanságomat, de több kontextust biztosít a történtekhez.

Amiért visszafogni igyekezett, annak oka az volt, hogy a legjobb barátja háta mögött jöttünk össze, akivel korábban együtt voltam, és aki miatt dühösnek és sértettnek éreztem magam. Helyesen cselekedett, amikor tudni akarta, hogy mindketten készen állunk-e a továbbiakra.

Több hónapon át voltunk szexuális kapcsolatban, és a szex minden alkalommal beleegyezéses volt. Jelenleg nem szándékozik belekeveredni ebbe a mocskos zűrzavarba, szeretne kimaradni belőle és névtelen maradni, ezért nem tudja megerősíteni a történetemet. Ez azonban az igazság. Én pedig továbblépek az életemmel.

Mindig is a mentális egészségügy területén dolgoztam, segítve a fogyatékossággal élőket, és nem hagyom, hogy a hamis vádak megakadályozzanak abban, hogy továbbra is segítsek az embereknek. Hazaköltöztem a szüleimhez, és azzal töltöm az időt, hogy fejlesszem magam, hogy jobb barát, jobb művész és jobb gondozó lehessek.

Ez az ügy most már a hatóságok kezében van, és nem nyilatkozom többet az üggyel kapcsolatban.”

KERESÉS
Hammerworld No. 350
kapható országszerte!
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. SUMO CYCO
  Bystander (dal)
 2. BLESSED BY A BROKEN HEART
  Shots Fired (dal)
 3. SET IT OFF
  Punching Bag (dal)
 4. FIFTH ANGEL
  When Angels Kill (dal)
 5. SHALLOW SIDE
  The Worst Kind (dal)
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. THY ART IS MURDER
  Join Me In Armageddon (dal)
 2. FUTURE PALACE
  Malphas (dal)
 3. KALLIAS (feat. OLE BØRUD)
  Mouthless Embassy (dal)
 4. HEART OF A COWARD
  Decay (dal)
 5. THE 69 EYES (feat. KAT VON D)
  This Murder Takes Two (dal)
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Pushit (dal)
 2. LAST IN LINE
  Ghost Town (dal)
 3. METALLICA
  Too Far Gone? (dal)
 4. BLESSED BY A BROKEN HEART
  Shots Fired (dal)
 5. C.O.C.
  On The Hunt (Lynyrd Skynyrd cover) (dal)
HAJÓGYÁR x hw