Skip to content

Kristálytiszta francia vodka a minőség jegyében

Alighanem a vodka az az alkohol, ami mindenki számára ismert. Ennek elsődleges okát abban kereshetjük, hogy hatalmas népszerűségnek örvend, többek között azért is, mert nagyon sokszínű fogyasztásra, kóstolásra ad alkalmat.

Sokféle a minőség is

Ahány ház, annyi szokás, és ahány vodka, annyiféle lehet. Nézzük csak meg a Prémium Italnagykereskedés Online vodka kínálatát, hogy meggyőződjünk a sokszínűségről, habár itt a színvonal szerencsére garantált. Az azonban még ebben az esetben is igaz, hogy nem egyforma lesz a nedű a palackokban.

Éppen emiatt nem árt tisztában lenni azzal, amikor a kedvenc zenekarunk fellépésén vagy egy zenei fesztiválon szórakozunk, hogy az sem mindegy, milyen vodka kerül a vodka narancsunkba vagy a koktélba. Ha ragaszkodunk a valódi színvonalas italhoz, akkor egy bizonyos szintnél biztosan nem adjuk alább.

Az azonban tévhit, hogy a jó vodka kizárólag orosz lehet. Mindjárt hozunk is egy példát, hogy ez miért van így.

Francia kifinomultság a poharakban

A francia nedűkről általában véve is jó véleményünk szokott lenni. Na de mi a helyzet akkor, ha vodkáról van szó? A Grey Goose vodka egészen biztos, hogy nem okoz majd csalódást senkinek, aki valóban finomat szeretne kóstolni. És ez az állítás akkor is igaz, ha nem koktélban szeretnénk ízlelni.

Egyedi karakter és páratlan tisztaság vár bennünket minden egyes palackban, mégpedig a forrásvíz ragyogó tisztaságának, valamint a gondosan válogatott búzának köszönhetően. Ismerkedjünk meg vele közelebbről is!

A Grey Goose vodka megérdemli a figyelmünket

Már az elkészítés is olyan gondossággal zajlik, ami garantálja számunkra a prémiumminőséget. Ez a viszonylag fiatal, a kétezres évek előtt kicsivel született ital már eleve egy jól átgondolt filozófia mentén látta meg a napvilágot, aminek a lényege az volt, hogy a lehető legkiválóbb lehessen a vodkák között.

Ennek alapja az volt, hogy már a felhasznált alapanyagok esetén is csakis a legjobbak kerülhettek szóba, mind a búza, mind a víz tekintetében. A saját karakterét pontosan az adja meg, hogy nem fogadnak el semmilyen kompromisszumos megoldást ebben a kérdésben.

Itt azonban még nem ér véget azon tényezők sora, amely a valóban exkluzív minőség létrehozásáért felel. Legalább ugyanilyen fontos ugyanis az is, hogy a gyártási folyamat nemcsak precíz, hanem ötszörös lepárlási folyamatot is magában foglal.

És hogy mi a végeredmény? Egy elképesztően tiszta, selymes zamatú, színvonalas nedű, elegáns palackba zárva. Az üvege is pontosan azt az elegáns egyszerűséget és párját ritkító minőséget tükrözi, ami a belé zárt vodkára is jellemző. Így lesz a Grey Goose vodka tökéletes ajándék azok számára, akik kedvelik a prémiumminőséget, és előszeretettel ízlelnek meg egy egy pohárka finom vodkát.

Fogyaszthatjuk étkezések előtt, de a finom fogásokkal megtelt gyomornak is képes felüdülést nyújtani. Aki valóban át szeretné érezni a karakterét, bátran kóstolja tisztán, de hűtve, jéggel sem fogunk benne csalódni.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw