KORN – Rendben, hogy van új klip és dal, de hova tűnt a basszer Fieldy?

Requiem címmel február 4-én jelenik meg a Korn új albuma, a 2019-es The Nothing lemez utódjának első előzeteseként pedig két napja mi is bemutattuk a klippel kísért Start The Healing dalt.

Az új klipben és a friss promófotón sem szerepel a basszer Fieldy, akit az idei turnékon a Suicidal Tendencies basszusgitárosa, Ra Diaz helyettesít, miután Fieldy, azaz Reginald Arvezu a nyáron bejelentette, hogy a „rossz szokásai” miatt pihenőt tart. Az új nóta szerzői között azonban szerepel a neve, együtt a csapat többi tagjáéval, de a szerzők között ott van Lauren Christy is, aki a The Matrix nevű producer-trió egyike.  

A gitáros Munky egy friss interjúban így fogalmazott Fieldy kapcsán: „Úgy értem, most éppen egy kis időt szán arra, hogy kitalálja, mi is teszi boldoggá, és hogy mit akar kezdeni az életével. Azt hiszem, így lehet ezt a legjobban megfogalmazni. És hogy a mentális egészsége a lehető legjobb legyen… mert ha a mentális egészséged nem jó, vagy nem vagy tiszta, akkor rossz döntéseket fogsz hozni. Mondok egy példát. Az évek során én is szembesültem különféle kihívásokkal, és ha egyszer tisztán látod magad, akkor sokkal könnyebbé válik az életed irányítása. Egyszerűen csak időt adunk neki most, hogy ne érezzen semmiféle nyomást, hogy megfejthesse, mit akar csinálni. Aztán még mindig dolgozhatunk együtt, még mindig mehetünk turnézni. De hiányzik nekünk. Szeretjük a srácot, és szeretnénk, ha egészséges lenne.”

KORN – Start The Healing (a 2022-es album előzeteseként)

Az új Korn dal klipjét Tim Saccenti (Flying Lotus, Run the Jewels, Depeche Mode) rendezte.

Tim Saccenti a szürreális sci-fi látványról: „Az volt az ötletünk ehhez a videóhoz, hogy mutálnunk kellene a Korn DNS-ének azt az aspektusát, ami annyira inspirálóvá teszi őket, vagyis a nyers erő, a magával ragadó esztétika és az emberi érzelmek keverékét akartuk megjeleníteni. Egy érzelmi utazásra akartuk elvinni a nézőt, ahogy maga a dal is teszi… zsigeri, katartikus halál és újjászületés, ami remélhetőleg átsegíti a hallgatót bármilyen személyes küzdelmén.”

KORN – Requiem
(02/04 – Loma Vista)

01. Forgotten
02. Let the Dark Do the Rest
03. Start The Healing
04. Lost in the Grandeur
05. Disconnect
06. Hopeless and Beaten
07. Penance to Sorrow
08. My Confession
09. Worst Is on Its Way

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.