KING’S X – Végre bejelentették az új albumot!

Végre hír érkezett az új King’s X albumról: a csapat tizenharmadik sorlemeze, a 2008-as XV utódja az InsideOut kiadónál jön majd ki szeptember 2-án.

dUg Pinnick:Úgy érzem, mintha egy örökkévalóság óta nem adtunk volna ki új albumot, és most készen állok arra, hogy a világ meghallgassa a legújabb cuccunkat. Remélhetőleg egy kicsi mindenből van benne, amit a Kings X-ben szeretsz; mindhármunk oldala – egyben, talán így lehet a legjobban leírni. A groove velünk van!

Jerry Gaskill:Ez tényleg meg fog történni! Az új lemez hamarosan megjelenik. Boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatok az InsideOut/Sony Music csapatával. Elégedett vagyok a lemezzel. És azzal is, hogy majd mindenki hallhatja. Ez egy boldog nap. Legalábbis ezt mondogatom magamnak. Remélem, élvezni fogjátok!!!

Ty Tabor:Régóta tartó kapcsolat fűz ehhez a kiadóhoz, és nagyon örülök, hogy az InsideOut/Sony adja ki az új King’s X albumot.

Az InsideOut kiadó vezetője, Thomas Waber:Nagyon-nagyon régóta ismerjük a srácokat, és már azelőtt is rajongók voltunk. Rettentően várjuk, hogy újabb albummal bővíthessük a lenyűgöző örökségüket. Egy King’s X albumon dolgozni mindig csúcspont és megtiszteltetés!

Az új King’s X album az Emmy-díjas hangmérnökkel, keverőssel és producerrel, Michael Parninnal (Rage Against the Machine, Mark Lanegan) készült a kaliforniai Blacksound stúdióban.

A trió 2022-ben visszatér a színpakra is, szeptemberben Európában játszanak majd, októberben pedig Észak-Amerikában.


www.facebook.com/KingsXofficialKERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.