INHALE ME – Új klipes nóta a budapesti csapattól: Renegade

Renegade címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett a budapesti modern metalos Inhale Me. Ismét egy hosszabb csend után tért vissza a csapat….

Ez egy kőkemény metalcore dal, de szerintem több szempontból egy olyan új oldalát mutatja meg a zenekarnak, amit eddig nem nagyon lehetett látni – fogalmazott Csiki Dávid dalszerző-gitáros a nuskullnak. – A megszületése egybeköthető azzal az időszakkal, mikor elhatároztam, hogy elhagyom az országot és továbbtanulok Dániában. Sok barátom furcsán reagált (azóta is felemás visszacsatolásokat kapok a döntésemből kifolyólag), szóval ez a dal azokról és azoknak is szól, akik kénytelenek nehéz döntéseket hozni, és a barátaiknak, akikre csak támaszkodni szeretnének, de csak a hátukat látják. A végső formát az első kint töltött félévben nyerte el, ahol rendkívül termékeny voltam zeneileg a végtelen szabadidőmből kifolyólag, amit az okozott, hogy nem ismertem itt kint senkit.


www.facebook.com/inhalemeband

Ki készítette a klipet? Hogy tudtátok összehozni a forgatást?

Áprilisban tudtam csak azt megcsinálni, hogy vonattal hazautaztam. Erről annyit, hogy aki utánam csinálja egy kemény gitártokkal meg egy hátizsákkal Dániából, Odenséből Budapestig maszkban, öt átszállással, esőben és hóban, annak fizetek egy sört. Az igazság azonban az, hogy ez a trip nekem jobban megérte, mint eddig talán bármi.

A hazautazásom időpontjára már le volt szervezve a klipforgatás. Sokat nézelődtünk, hazai színtéren kivel szeretnénk együtt dolgozni, de senki sem képviselte azt, amit mi szerettünk volna, ráadásul hosszú ideje én magam is azt éreztem, hogy magunknak kell megcsinálnunk ezt a dolgot, és akkor lesz olyan, amit látni szeretnénk.

Korábban felkerestem Sergey Stovbát, akit Instagramról ismerek (azóta baráti szinten vagyunk és imádunk együtt dolgozni). Béreltünk felszerelést, és mi közösen dolgoztunk a megvalósításon, a deal Sergeyjel az volt, hogy ő vágja és editálja majd a videót. Egyébként ő annyira imádnivaló, hogy végig velünk volt Zoomon, míg forgattunk. Egy jó 12 óráról beszélünk, ami alatt vele nagyjából 30 percünk volt foglalkozni. Nagy köszi neki innen is külön (plusz minden barátunknak, aki segített, hogy ezt összehozzuk)!INHALE ME – Renegade (2021)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.