Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

ICED EARTH – Közleményben határolódtak el a zavargásoktól, az erőszaktól Jon zenésztársai

Az Iced Earth tagjai közleményben határolódtak el a zenekar főnökétől, Jon Schaffertől, akit a rendőrség is keres, mert részt vett a Capitolium ostromában. Csütörtökön már 23 ember ellen vádat is emeltek Washington DC Felsőbíróságán. A vádak között szerepelt a többi között a Capitolium egyik rendőrtisztjének megütése, törvénytelen behatolás, a távozásra felszólító parancs megtagadása , és az este hatkor kezdődő kijárási tilalom megsértése.

Stu Block énekes, Luka Appleton basszer, Brent Smedley dobos és Jake Dreyer közleménye:

Köszönetet akarunk mondani mindazoknak, akik az utóbbi napokban a támogatásukról biztosítottak bennünket. Néhányatokat már aggasztott a hallgatásunk, amit meg is értünk. Kellett azonban némi idő ahhoz, hogy rendesen információkhoz jussunk és hogy a tényeket tisztán lássuk, mielőtt közleményt adunk ki…Először is, egyáltalán NEM vagyunk elnézőek és nem támogatjuk a zavargásokat vagy az olyan erőszakos tetteket, amelyeket a zavargók elkövettek a Capitolium épületében január 6-án. Reméljük, hogy mindazok, akik részt vettek ebben, a nyomozást követően a bíróság elő kerülnek, ahol felelnek a tetteikért.

Megtört szívvel gondolunk mindenkire, akiket fájdalmas érintettek a történtek. Mély együttérzésünk azon családoknak, akik elveszítettek valakit aznap. Nincsenek szavak, amelyek kifejezhetnék, amit érzünk. Csak tudjátok, hogy veletek vagyunk ebben a gyászban és fájdalomban. Mindenkinek sok-sok szeretet.
” – Stu, Luke, Jake, Brent.


Stu Block énekest már korábban is megtalálta néhány rajongó a közösségi oldalán, de nem akarta kommentálni a történteket:


Kanadában élek és nem igazán foglalkozom politikai dolgokkal és nem igazán osztom meg a nézeteimet. A döntésem alapján a szeretet oldalán állok, nem kommentelek és a közösségi oldalamon sem adok helyet semmiféle gyűlöletnek. Remélem, megérted ezt.Jon Schaffer a Demons & Wizards zenekarban együtt zenél a német Blind Guardian frontemberével, Hansi Kürsch-sel. A Blind Guardian is kiadott egy közleményt az események kapcsán:


Mélyen megráztak minket a történtek és együttérzünk az elhunytak rokonaival. Határozottan elhatárolódunk az erőszak bármilyen formájától, függetlenül attól, hogy az intézmények vagy személyek ellen irányul. A történteket alaposan kivizsgálják majd, a felelősöket pedig bíróság elé fogják állítani. A megértéseteket kérjük, hogy ebben a helyzetben, amikor a hírek egyre csak érkeznek, egyelőre nincs több mondanivalónk.


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV