ICED EARTH – Jon Schaffer továbbra is őrizetben marad, várja a tárgyalást

Pár napja meghallgatást tartottak az Iced Earth gitárosának ügyében, Jon Schaffer ügyvédei pedig úgy fogalmaztak, hogy védencük “60 másodperc után” elhagyta a Capitolium épületét és hazautazott Indianába.

Ismert, hogy Schaffer ellen azért indult eljárás, mert januárban részt vett a Capitolium ostromában, jelenleg pedig őrizetben van, miután feladta magát. A tárgyalása még várat magára, a meghallgatást követően pedig Zia Faruqui bíró úgy döntött, hogy a zenész veszélyt jelent a közösségre, így óvadék ellenében sem lehet szabadlábra helyezni a tárgyalásig.A meghallgatáson Schaffer nem volt jelen, de videüzenetében arra hivatkozott, hogy a novemberi tüntetésen készített videóban általa elmondottakat kiragadták a szövegösszefüggésből.

Ügyvédje szerint Schaffer büntetlen előéletű, mentálisan egészséges, nincs függősége, korábban sem követett el erőszakos cselekményeket és január 6-án a Capitoliumban sem volt erőszakos. Volt nála paprika-spray, az igaz, de senkit sem fenyegetett, a spray-t sem használta.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.