Skip to content

I PREVAIL / HALESTORM – Közös turné – közös dal

A Halestorm és az I Prevail 2024 nyarán közös headliner turnéra indul. A Live Nation által szervezett koncertkörút július 9-én indul Raleigh-ben és augusztus 17-én ér véget Las Vegasban. Az előzenekarok a Hollywood Undead és a Fit For A King lesznek. A turné beharangozójaként most kijött egy közös dal az I Prevailtől és a Halestormtól, Can U See Me In The Dark? címmel.

„Izgatottak vagyunk, hogy végre megjelenhet egy új dal – árulta el az I Prevail énekese, Eric Vanlerberghe. – Szórakoztató kihívás volt egyesíteni a Halestorm és az I Prevail hangzásvilágát. Főképp arra koncentráltunk, hogy sikerüljön egy olyan zenei alkotást létrehoznunk, ami nagyon is I Prevail stílusú, és hagyjuk, hogy Lzzy csak úgy ragyogjon, és azt csinálja, amihez a legjobban ért. Úgy érzem, nagyon beteg módját találtuk meg annak, hogy a két zenekarunk identitását egyetlen masszív dalban ötvözzük. Nagyon várom már ezt a turnét, és azt, hogy esetleg együtt adjuk elő ezt a dalt, élőben, mindenkinek.”

„A közelgő közös turnénk megünneplésére egyesítettük erőinket az I Prevail-es srácokkal, és írtunk egy közös, saját dalt – tette hozzá a Halestorm énekes/gitárosa, Lzzy Hale. – A Can U See Me In The Dark? a közös rajongótáborunknak, a közösségeinknek és a családjainknak íródott. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy láthatóak vagytok, és nem kell egyedül átragyognotok az élet számtalan örömén és fájdalmán keresztül. Alig várjuk, hogy a szemeinkkel bennetek gyönyörködhessünk ezen a nyáron!”

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw