Skip to content

Hollywood ikonikus filmcsillagainak szépségtitkai

Hollywood számos olyan csillaggal rendelkezik, akiknek szépségtitkaira milliók kiváncsiak. Vannak dolgok, melyeken legfeljebb plasztikai sebész segítségével tudunk változtatni, azonban néhány egyszerű trükk kifejezetten pénztárcabarát és mi is alkalmazhatjuk.

A műszempilla, hajfestés és egyéb praktikák mellett vannak olyan hétköznapi dolgok, melyekre nem is gondolnánk, ha szépségápolásról van szó. Holott nem csak a méregdrága kozmetikumok és sminkek emelhetik ki szépségünket. Ezt bizonyítják Hollywood mai napig csodált filmcsillagai.

Audrey Hepburn igéző őzike szemei

Az Álom luxuskivitelben karcsú színésznője, aki igazán híressé tette a kis fekete ruhát, igazán szép, igéző szemekkel rendelkezett. Az Oscar díjas színésznő nem csupán genetikájának köszönhette szépségét, hanem különféle trükkökkel ki is hangsúlyozta azt. Például folyékony tussal emelte ki szemeit, melyet követően több réteg szempillaspirált tett fel. A pillákat pedig egy tű segítségével szétválasztotta.

Eleve hangsúlyosak voltak a szemei, de hogy még drámaibb hatású legyen a tekintete, gyakran ragasztott fel műszempillát. Ma már nagyon sokféle műszempilla közül válogathatunk, így ha nem rendelkezünk olyan szerencsés genetikával, mint Audrey Hepburn, akkor a hozzánk passzoló darab felragasztásával könnyen kihangsúlyozhatjuk szemeinket.

Grace Kelly, a természetes szépség jegyében

Grace Kelly-ért a mai napig rendkívül sokan rajonganak, hiszen az Oscar-díjas színésznőből lett monacói hercegnét egyfajta különleges báj és elegancia lengte körül. Az 50-es, 60-as évek rikító színvilágából Grace kitűnt a természetes, halvány színeket alkalmazó öltözékeivel és sminkjével. Nem túlzás kijelenteni, hogy a nagybetűs eleganciát testesítette meg.

Sokan az egyik legszebb színésznőként tartják számon, azonban ő mégis híresen elégedetlen volt karakteres arccsontjával. Éppen ezért annak ellensúlyozására kétfél árnyalatú arcpirosítót is használt, egy világosabbat és egy sötétebbet.

Marilyn Monroe dús ajkai

Az egykori szexszimbólum kapcsán nagyon sok mindent ki lehetne emelni, hiszen fehér bőre, igéző tekintete, festett szőke haja mind ikonikusnak mondható. Ahol megjelent, biztosan magára vonta a figyelmet. Vonzó tekintete mellett csábos száját is előszeretettel hangsúlyozta, méghozzá nem is akárhogy. Rendszerint ötféle árnyalatú szájfény és rúzs keverékéből készített sminket az ajkaira. A sötétebb árnyalatok kerültek az ajka külső részére, míg a világosabbak belülre.

Sophia Loren csodaszép bőre

Sophia Loren vérbeli mediterrán nőként elsősorban egy mediterrán csodaszerre esküszik, ha bőrápolásról van szó. Ez pedig általunk is elérhető bármely szupermarketben, hiszen nem másról van szó, mint az olívaolajról. Nem csak az arcát keni be vele, hanem a fürdővizébe is előszeretettel önti, illetve szájon át is napi szinten fogyaszt belőle pár kanállal.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw