Skip to content

Hasznos és kreatív ajándékötletek, ha babalátogatóba készülsz

Amikor babalátogatóba megyünk, szeretnénk egy olyan ajándékot vinni, amely üdvözli az újszülöttet és örömet szerez a szülőknek. Az ajándék kiválasztása azonban néha kihívást jelenthet. Ebben a cikkben bemutatunk néhány kreatív ajándékötletet, amelyek garantáltan megható pillanatokat teremtenek a szülők számára. De azt is eláruljuk, hogy mit nem célszerű választani.

Különleges és szép

Természetes, hogy szeretnénk egy olyan ajándékot vinni, amely különleges és személyes. A Peekabooshop.hu babáknak készült takarói olyan ajándékot jelentenek, amelyek nemcsak melegséget és kényelmet nyújtanak a babáknak, hanem egyedi és varázslatos emléket is jelentenek.

Az újszülöttek számára rendkívül fontos a meleg és kényelmes környezet, a takaró pedig biztosítja számára a szükséges hőérzetet, miközben puha és kellemes tapintású.

A minőségi kötött takaró egyedülálló stílust és személyességet is kölcsönöz a babaszobának. A kötött minták és színek széles választékával rendelkező takarók lehetővé teszik, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet a baba és a szülők ízlésének megfelelően.

Praktikus kiegészítők, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat

Az újszülött szülei mindig értékelik a praktikus ajándékokat, amelyek megkönnyítik a mindennapi életüket. Fontoljuk meg olyan dolgok megvásárlását, amelyek a szülőknek segítenek a baba gondozásában, például egy pelenkázótáska, egy sterilizáló készlet, egy etetőszék vagy egy hordozókendő.

A cumi mindennapos használati tárgy, amely a baba szopási ösztönének kielégítésében segít. Sok csecsemőt megnyugtat és segít elaludni. A cumi nemcsak a babának, hanem a szülőknek is segítséget nyújt a megnyugtatásban. Ezért a cumi egy praktikus ajándék, amelyet érdemes babalátogatóba vinni.

A rágóka a fogzás idején nélkülözhetetlen a babának. Amikor a tejfogai növekednek, gyakran kellemetlen, feszítő fájdalmat éreznek. A rágóka viszont megkönnyebbülést ad a baba számára, mivel a rágás segít enyhíteni a fogzás okozta kellemetlen érzéseket. Ha rágókát viszünk ajándékba az azt mutatja, hogy figyelünk a baba fejlődésére és jóllétére.

Amit inkább ne válasszunk

Néhány ajándék, amely látszólag jó szándékkal kerülhet a kezünkbe, valójában nem lesz a legmegfelelőbb választás. Kerüljük az olyan játékokat, amelyek apró részeket tartalmaznak, mivel ezek könnyen lenyelhetőek vagy veszélyt jelenthetnek a baba számára.

Bár a ruhák mindig hasznosak egy újszülött számára, nem javasolt a túlzott mennyiségű ruhadarab vásárlása egyetlen méretben. A babák gyorsan fejlődnek és néhány hét vagy hónap múlva már ki is növik.

Az újszülött bőre nagyon érzékeny, ezért semmiképpen se vigyünk olyan ajándékokat, amelyek erős illatúak vagy allergén anyagokat tartalmaznak.

A játékok általában örömet szereznek a babáknak, de még véletlenül se vásároljunk túl zajos vagy erősen villogó játékokat. Ezek ugyanis túlzottan stimulálóak, zavaróak a kisbaba számára.

KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw