HAMMERWORLD – Fontos információk magazinunk előfizetői számára

“Kedves Előfizetőink!

A HammerWorld magazin teljes megújulásával az előfizetői akciónk is változott. Emiatt néhány félreértés merülhetett fel, ezeket szeretnénk most mindenki számára tisztázni.

A 2020 december-januári dupla számunkban új előfizetői akciót hirdettük meg. Lapunk 2020. december 15-ig országszerte minden újságárushoz eljutott. A HammerWorld online előfizetési felületén 2020. december 15-én szintén meghirdettük az új akciót.Ezen a dátumon, vagyis a 2020. december 15-én a régi előfizetési struktúra automatikusan érvényét vesztette. Ez azt jelenti, hogy aki ezen dátum után fizetett elő, arra már az új előfizetési feltételek érvényesek.

A régi előfizetési akció lényege az volt, hogy az 5 lapszámra (féléves periódusra) vagy 10 lapszámra (éves periódusra) való előfizetéskor az előfizetőknek a hozzáadott értéket a plusz ajándéktárgyak (plusz előfizetői CD melléklet és eredeti borító) jelentették.

Az új előfizetési akcióban viszont nem az ajándéktárgyak, hanem a féléves és az éves előfizetésre meghatározott kedvezmény jelentette a különbséget a normál, havi vásárlásokhoz képest. Éves előfizetés (10 lapszám) esetén egy lapszám árát spórolja meg az előfizető. Az új ajánlatban tehát már nem szerepelt a CD mellékletekhez járó gyári borító és az előfizetői plusz ajándék CD melléklet.

Attól, akinek a fent említett dátumig, vagyis 2020. december 15-ig beérkezett még régi áron az előfizetési díja, az áremelés ellenére sem kértünk különbözetet.

A fentiek szerint, az átmeneti időszakban, vagyis amíg a régi előfizetések teljesen kifutnak, továbbra is érvényesnek tekintjük korábban tett ígéreteinket:

– Azoknak az előfizetőknek, akik 2020. december 15-ig elküldték az előfizetésük összegét, az előfizetésük lejártáig továbbra is küldjük a CD mellékletek gyári borítóit és a plusz előfizetői meglepetés CD mellékleteket!

– Azok számára, akiknek a 2021 februári számmal járt le az előfizetése, utólagpostázzuk a CD mellékletek gyári borítóit és a plusz ajándék CD-t!

FONTOS! A fentiek alapján, az érintett előfizetők számára, a 2021. februári számból technikai okokból kimaradó eredeti borítót és a plusz meglepetés CD-t, a márciusi számmal együtt küldjük el! Tehát ők 2021 márciusában négy eredeti CD borítót, és két meglepetés CD-t fognak találni az újsághoz csomagolva.

Előfizetőink különösen fontosak számunkra. A csúszás miatt elnézéseteket kérjük, egyben előre is köszönjük türelmeteket!

Esetleges kérdéseiddel fordulj hozzánk e-mailben: elofizetes@hammerworld.hu!

Köszönettel és üdvözlettel:

A HammerWorld szerkesztőség”


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.