Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

HAMMERWORLD – Fontos információk magazinunk előfizetői számára

“Kedves Előfizetőink!

A HammerWorld magazin teljes megújulásával az előfizetői akciónk is változott. Emiatt néhány félreértés merülhetett fel, ezeket szeretnénk most mindenki számára tisztázni.

A 2020 december-januári dupla számunkban új előfizetői akciót hirdettük meg. Lapunk 2020. december 15-ig országszerte minden újságárushoz eljutott. A HammerWorld online előfizetési felületén 2020. december 15-én szintén meghirdettük az új akciót.Ezen a dátumon, vagyis a 2020. december 15-én a régi előfizetési struktúra automatikusan érvényét vesztette. Ez azt jelenti, hogy aki ezen dátum után fizetett elő, arra már az új előfizetési feltételek érvényesek.

A régi előfizetési akció lényege az volt, hogy az 5 lapszámra (féléves periódusra) vagy 10 lapszámra (éves periódusra) való előfizetéskor az előfizetőknek a hozzáadott értéket a plusz ajándéktárgyak (plusz előfizetői CD melléklet és eredeti borító) jelentették.

Az új előfizetési akcióban viszont nem az ajándéktárgyak, hanem a féléves és az éves előfizetésre meghatározott kedvezmény jelentette a különbséget a normál, havi vásárlásokhoz képest. Éves előfizetés (10 lapszám) esetén egy lapszám árát spórolja meg az előfizető. Az új ajánlatban tehát már nem szerepelt a CD mellékletekhez járó gyári borító és az előfizetői plusz ajándék CD melléklet.

Attól, akinek a fent említett dátumig, vagyis 2020. december 15-ig beérkezett még régi áron az előfizetési díja, az áremelés ellenére sem kértünk különbözetet.

A fentiek szerint, az átmeneti időszakban, vagyis amíg a régi előfizetések teljesen kifutnak, továbbra is érvényesnek tekintjük korábban tett ígéreteinket:

– Azoknak az előfizetőknek, akik 2020. december 15-ig elküldték az előfizetésük összegét, az előfizetésük lejártáig továbbra is küldjük a CD mellékletek gyári borítóit és a plusz előfizetői meglepetés CD mellékleteket!

– Azok számára, akiknek a 2021 februári számmal járt le az előfizetése, utólagpostázzuk a CD mellékletek gyári borítóit és a plusz ajándék CD-t!

FONTOS! A fentiek alapján, az érintett előfizetők számára, a 2021. februári számból technikai okokból kimaradó eredeti borítót és a plusz meglepetés CD-t, a márciusi számmal együtt küldjük el! Tehát ők 2021 márciusában négy eredeti CD borítót, és két meglepetés CD-t fognak találni az újsághoz csomagolva.

Előfizetőink különösen fontosak számunkra. A csúszás miatt elnézéseteket kérjük, egyben előre is köszönjük türelmeteket!

Esetleges kérdéseiddel fordulj hozzánk e-mailben: elofizetes@hammerworld.hu!

Köszönettel és üdvözlettel:

A HammerWorld szerkesztőség”


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV