HAMMERFALL – Mindjárt itt az új album, dal- és klippremier: Brotherhood

Február 25-én, most pénteken jelenik meg az új Hammerfall album, a Hammer Of Dawn, a 2019-es Dominion lemez utódja, harmadik előzetesként pedig a videoklippel kísért Brotherhood dallal lehet ismerkedni.

Az új anyagot Fredrik Nordströmmel rögzítették a Castle Black stúdióban, az ének felvétele pedig Jacob Hansennel folyt a dániai Hansen stúdióban.

Joacim Cans énekes:Egy fantasztikus zenei tétel, az új album nyitódala az egész világ legnagyobb rajongóinak tiszteletére: The Templars of Steel! Nélkületek nem lennénk itt! A videóban a ‘The Metal Dads’ és a ‘HF Teens’ is látható… Igazán jól mutatja, hogy mennyire jól érezzük magunkat együtt a színpadon, de azon kívül is.

Oscar Dronjak gitáros:Az eddig megjelent két kislemez jó mércének bizonyult, a Brotherhood azonban magában foglal mindent, ami minket azzá tett, amik ma vagyunk. Gyors és dühös, dallamos és lebilincselő, 100%-ban klasszikus Hammerfall Heavy Metal!


www.facebook.com/hammerfall
HAMMERFALL – Brotherhood (a 2022-es Hammer Of Dawn albumhoz)

Oscar Dronjak gitáros:Nagyon, nagyon büszke vagyok rá erre a második új dalra. A járvány legsötétebb, legkevésbé inspiráló napjaiban írtuk meg a zenéjét, mégis az egyik legerősebb lett az egész albumon. Joacim fantasztikus szövegötlete igazán kiemelkedővé tette, a vége felé pedig egy különleges King Diamond vendégszereplés is hallható.

Joacim Cans énekes:A Venerate Me tele van varázslatos dallamokkal és a refrénje is nagyon fülbemászó. Szerintem ez az egyik legjobb szövegem lett, a téma pedig az, hogy kétszer halunk meg. Először az utolsó lélegzetünket követően, másodszor pedig akkor, amikor valaki utoljára mondja ki a nevünket. Mondd ki a nevem és sosem halok meg!HAMMERFALL – Venerate Me (a 2022-es Hammer Of Dawn album előzeteseként)
HAMMERFALL – Hammer Of Dawn (a 2022-es Hammer Of Dawn albumhoz)

HAMMERFALL – Hammer Of Dawn
(02/25 – Napalm)

01.Brotherhood
02. Hammer of Dawn
03. No Son of Odin
04. Venerate Me
05. Reveries
06. Too Old To Die Young
07. Not Today
08. Live Free or Die
09. State of the W.I.L.D.
10. No MercyKERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.