Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

GREG CHRISTIAN – A Testament ex-bőgőse Ellefson kapcsán: “néha a hülyeségeknek következményei vannak”

A Testamentből 2014 elején kiszállt Greg Christian basszusgitáros a Facebookon kommentálta David Ellefson kirúgását a Megadethből. Greg megosztotta a Megadeth közleményét, majd egy kérdés kapcsán arról is szót ejtett, hogy nem akar-e pályázni a megüresedett posztra.

Mielőtt bárki is üzenne nekem ennek kapcsán… Kicsit sajnálom Ellefsont a történtek miatt, de néha a hülyeségeknek következményei vannak. De mindegy is, ez az ő problémájuk, nem az enyém.”

“Az én problémám az, hogy kb. 99%-ban biztos vagyok abban, hogy Dave (M) csakis olyan basszusgitárost akar, aki pengetőt használ. Nem ujjal játszik. Abban a táborban Dave a tábornok. Azt csinál, amit akar, és meg is kapja, amit akar.

Az ujjaimmal mindenre képes vagyok a basszusgitáron, de pengetővel nagyjából használhatatlan vagyok. Ez van. Ha más lenne a helyzet, a csóró seggem már régen megkereste volna. C’est La Vie … ez egy jó állás lesz valakinek. És a legjobbakat kívánom Davidnek (E)! Sajnálatos, hogy így alakultak a dolgok (de nem volt meglepő).

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.