GREG CHRISTIAN – A Testament ex-bőgőse Ellefson kapcsán: “néha a hülyeségeknek következményei vannak”

A Testamentből 2014 elején kiszállt Greg Christian basszusgitáros a Facebookon kommentálta David Ellefson kirúgását a Megadethből. Greg megosztotta a Megadeth közleményét, majd egy kérdés kapcsán arról is szót ejtett, hogy nem akar-e pályázni a megüresedett posztra.

Mielőtt bárki is üzenne nekem ennek kapcsán… Kicsit sajnálom Ellefsont a történtek miatt, de néha a hülyeségeknek következményei vannak. De mindegy is, ez az ő problémájuk, nem az enyém.”

“Az én problémám az, hogy kb. 99%-ban biztos vagyok abban, hogy Dave (M) csakis olyan basszusgitárost akar, aki pengetőt használ. Nem ujjal játszik. Abban a táborban Dave a tábornok. Azt csinál, amit akar, és meg is kapja, amit akar.

Az ujjaimmal mindenre képes vagyok a basszusgitáron, de pengetővel nagyjából használhatatlan vagyok. Ez van. Ha más lenne a helyzet, a csóró seggem már régen megkereste volna. C’est La Vie … ez egy jó állás lesz valakinek. És a legjobbakat kívánom Davidnek (E)! Sajnálatos, hogy így alakultak a dolgok (de nem volt meglepő).

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.