GLORYHAMMER – Megtalálták Thomas Winkler énekes utódját

Az még nyárvégi hír volt, hogy a Gloryhammer váratlanul megvált Thomas Winklertől, most pedig már az utódjával indultak turnéra.

A Gloryhammer a kalózmetalos Alestorm vezéreként ismert Chris Bowes másik bandája, a heroikus fantasy power metalban utazó csapat tegnap indította az Alestormmal közös turnéját a szigetországban.

Az új frontember a ciprusi Sozos Michael, a Helion Prime egykori énekese, aki mostanság az Eon Enthronedban, a Harmonize-ban és a Planeswalkerben aktív.

Üdv a galaxis hatalmas harcosainak! Ciprus távoli, elvarázsolt birodalmából egy új hős emelkedett fel, hogy az Asztrálkalapácsot kezében tartva epikus harcot vívjon Zargothrax erői ellen… Köszöntsétek Sozos Michaelt a Gloryhammer soraiban! A győzedelmesebb sasszeműek talán felismerik őt az olyan zenekarokban végzett énekesi munkájából, mint a Helion Prime, az Eons Enthroned és a Planeswalker. Mindannyian hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy Sozossal az oldalunkon indíthatjuk el a Gloryhammer következő fejezetét… Ha szeretnéd az elsők között elcsípni Sozost a színpadon, várunk az Alestormmal közös brit és írországi turnénk egyik koncertjén! HOOTS!


www.facebook.com/gloryhammer

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.