Skip to content

FORRÓ DRÓT – Hírek röviden

Shannon Larkin, a Godsmack dobosa a 2020’d Podcast vendége volt, ahol a jól értesült házigazdák nekiszegezték a kérdést: igaz-e, hogy a zenekar frontembere, Sully Erna randizott Lady Gagával, és hogy valóban az énekesnő volt az, aki Sullyt rászoktatta a dohányzásra. „Igen, ez igaz, és szerintem ez nem titok – felelte Shannon Larkin. – Nem hinném, hogy Sully kiakadna, ha az emberek megtudnák, hogy Lady Gagával randizott. Hiszen, a csajszi dögös és mega tehetséges.” És hogy miért nem akarta Sully Erna nyilvánosságra hozni, hogy kapcsolata volt a popsztárral? A dobos erre frappáns választ adott: „Mert ő nem olyan, mint Tommy Lee.”

A Pantera visszatéréséről továbbra is megoszlanak a vélemények, és most az a Terry Glaze is elmondta, mit gondol a dologról, aki még Phil Anselmo előtt, 1982 és 1986 között volt a zenekar énekese: „Valahogy hasonlóan érzek, mint a Van Halen kapcsán. Nehéz arra gondolnom, hogy Eddie Van Halen nélkül az még mindig a Van Halen, pedig Alex még mindig életben van. Képzeljük el, ha Eddie és Alex nem lenne többé, és Van Halen még mindig lenne. De tudod, ember, még több erőt mindenkinek, hogy megünnepelhessük a zenét, hogy összejöjjünk és közösségben legyünk. Különösképp azokra a fiatalokra gondolok, akik sosem láthatták őket, és most végre kimehetnek és élvezhetik ezeket a dalokat. Ez nagyon sokat jelent a számukra, és ez a zene rengeteg embernek nagyon sokat jelent az egész bolygón.”

A kanadai Protest The Hero jelenleg egy demofelvételen dolgozik a következő albumához. Úgy tűnik tehát, hogy a 2020-as Palimpsest után most nem kell hosszú éveket várniuk a rajongóknak a következő hanghordozóra: „Azt hittétek, hogy bedobjuk a törölközőt? Ki van zárva, haver, szükségünk van arra a törölközőre, hogy megszárítkozzunk, miután demóztuk ezeket a szexi riffeket. Igen, mi is vizesek vagyunk a riffek hallatán, és mi közötök hozzá? Mindegy, ne mondjátok el senkinek!” – teszik hozzá viccesen a zenekar tagjai a közösségi médiában közzétett fotójukhoz.

KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw