Skip to content

FORRÓ DRÓT – Hírek röviden

Az amerikai gitárvirtuóz Steve Vai elárulta, hogy a ’90-es években egy komplett albumot vett fel Ozzy Osbourne-nal, amely azóta sem látott napvilágot. 1995-ben a két zenészt arra kérték, dolgozzanak együtt a My Little Man dalon, amely Ozzy hetedik, Ozzmosis című lemezére készült. Az együttműködésből aztán egy komplett albumnyi anyag született: „Egy egész Ozzy-lemezen ülök. Ez egy olyan projekt, amit felvettem és a polcomon pihen. Nyilvánvalóan nem én rendelkezem felette vagy a jogaival, de elég jó anyagot sikerült felvennünk.”

A progresszív elemekkel is dolgozó black metalos Dødheimsgard tagjai bejelentették, hogy a hatodik stúdióalbumuk április 14-én fog megjelenni. A Black Medium Current a Peaceville Records gondozásában lát napvilágot – nyolc évvel az A Umbra Omega nagylemez után. A dallistából ítélve lesz néhány norvég nyelvű szerzemény is a hanghordozón, amire utoljára az 1995-ös Kronet til konge című bemutatkozó albumon volt példa.

32 év telt el az amerikai thrash metal banda, a Dark Angel legutóbbi albumának, a Time Does Not Healnek a megjelenése óta. A zenekar 2013-ban újra aktivizálta magát, és 2023-ra egy új nagylemez megjelentetését tervezi. A dobos Gene Hoglan pár nappal ezelőtt a stúdióból posztolt egy fotót az együttes közösségi oldalán, így feltételezhető, hogy az említett album felvételei megkezdődtek.

Hivatalosan bejelentésre került, hogy a Fear Factory új énekese Milo Silvestro lesz. Dino Cazares, a zenekar gitárosa a következőket mondta ezzel kapcsolatban: „Itt az ideje, hogy bemutassuk az új énekesünket a nagyvilág számára! A keresés hosszú és alapos volt, de biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb emberre esett a választásunk.” Milo Silvestro a következőket fűzte hozzá mindehhez: „Ez egy óriási lehetőség a számomra! Évek óta a zenekar rajongója vagyok, így ez egy nagyon szürreális érzés, de nagyon várom, hogy a részese lehessek. Tudom, hogy hatalmas a cipő, amit be kell töltenem, de azért vagyok itt, hogy a lehető legjobb módon tegyem meg mindezt, és méltóképpen tiszteljem meg e legendás zenekar énekesi örökségét.”

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw