Skip to content

Forró Drót – Hírek röviden

Feloszlott a 2014-ben alakult Las Vegas-i deathcore zenekar, a Distinguisher: „Néhány, a csapatunkban történt közelmúltbeli esemény miatt több tag is úgy döntött, hogy kilép, így közösen megállapodtunk abban, hogy továbblépünk, és egyelőre pihentetjük a zenekart” – áll többek között a korábban két nagylemezig jutó együttes közleményében.

A tavaly szeptemberben a Century Mediához szerződött technikás thrash zenekart, a Vektor-t szinte azonnal ki is rúgták a kiadótól. A zenekar és a lemezcég közötti megállapodás hatalmas kommentháborút váltott ki a közösségi médiában, mivel az énekes David DiSantót szexuális zaklatással vádolták – amit a zenész hivatalos üzenet formájában tagadott. A Vektornak január végén a 70 000 Tons of Metal fesztiválon kellett volna fellépnie, ám most a hajóút szervezői is törölték az együttes koncertjét a programból.

A The Big Six nevezetű deathcore szuperbrigád 2023-ban készül kiadni első kiadványát egy EP formájában. Ám, úgy tűnik, hogy a „Nagy Hatos” máris átalakul, köszönhetően Chris Fronzak (Attila) távozásának: „Az Attila, a személyes ambícióim és a családi életem mellett már nincs időm és energiám, hogy erre a projektre koncentráljak” – jelentette be az énekes, akinek a helyét Darius Tehrani (Spite) foglalja el.

60. születésnapját ünnepelte a napokban a Rammstein frontembere, Till Lindemann. Ennek apropóján a zenekar nagy rajongójaként ismert művész, Roxxy egy szobrot készített, amit Rostock városában, Till gyerekkori otthona előtt állítottak fel. Az NDR német hírcsatorna beszámolója szerint a szobrot kevesebb mint 24 órával a felállítása után ellopták…

A Periphery zenekar mindent letörölt az Instagramjáról, és a hivatalos honlapját is teljesen üressé tette. Egyedül az első előzetes látható a közelgő nagylemezhez, de a „nagytakarításból” arra következtethetünk, hogy hamarosan minden információt megkapunk a Periphery V-hoz.

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw