FIVE FINGER DEATH PUNCH – Új videoklip Ivan Moody énekes születésnapjára

Ivan Moody énekes ma ünnepli a 42. születésnapját, és ebből az alkalomból a Five Finger Death Punch egy új videoklippel jelentkezett.

A The Tragic Truth című dal eredetileg 2011-ben jelent meg, de csupán bónuszdalként az American Capitalist album iTunes-verzióján, majd szerepelt az A Decade Of Destruction – Volume 2 című válogatáson is.

A The Tragic Truth még 2011-ben született az American Capitalist albumhoz, de nem készültünk el vele a leadási határidőig. Mivel azonban ez a dal nagyon fontos volt számunkra, nem akartuk félretenni a következő albumra, így bónusz számként került fel a digitális kiadásra. Emiatt viszont soha nem kapta meg azt a figyelmet, amit szántunk neki, sok rajongó nem is tudott a létezéséről.

Úgy éreztük, hogy Ivan születésnapja és az a tény, hogy két hónap híján már négy teljes éve józan, a lehető legjobb alkalmat szolgáltatja ahhoz, hogy kihozzuk videoklipen, mert ez egy vizuális napló az utazásunkról… A függőséggel való küzdelem… A fájdalom… a káosz… az élet és a halál. Egy győzelem ünneplése, Iván újjászületése, egy új élet…

Egyúttal ez egy üzenet mindazoknak, akik jelenleg is küzdenek a függőségükkel: több vagy, mint a függőséged, és soha nem vagy egyedül. Kérj segítséget, küzdj ellene, sosem késő. Ivan szó szerint feltámadt a halálból. Igen, rettentő mélyen benne volt… És ha ő képes volt rá, akkor te is az vagy.

Ezzel kívánunk Ivánnak boldog születésnapot! Boldog születésnapot az új életedhez!A Five Finger Death Punch idén két albumot is kiad majd, egy vadonatúj stúdiólemezt, valamint a 2007-es debütáló lemezük, a The Way Of The Fist egy újra felvett verzióját.
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.