Skip to content

FIVE FINGER DEATH PUNCH – Új videoklip Ivan Moody énekes születésnapjára

Ivan Moody énekes ma ünnepli a 42. születésnapját, és ebből az alkalomból a Five Finger Death Punch egy új videoklippel jelentkezett.

A The Tragic Truth című dal eredetileg 2011-ben jelent meg, de csupán bónuszdalként az American Capitalist album iTunes-verzióján, majd szerepelt az A Decade Of Destruction – Volume 2 című válogatáson is.

A The Tragic Truth még 2011-ben született az American Capitalist albumhoz, de nem készültünk el vele a leadási határidőig. Mivel azonban ez a dal nagyon fontos volt számunkra, nem akartuk félretenni a következő albumra, így bónusz számként került fel a digitális kiadásra. Emiatt viszont soha nem kapta meg azt a figyelmet, amit szántunk neki, sok rajongó nem is tudott a létezéséről.

Úgy éreztük, hogy Ivan születésnapja és az a tény, hogy két hónap híján már négy teljes éve józan, a lehető legjobb alkalmat szolgáltatja ahhoz, hogy kihozzuk videoklipen, mert ez egy vizuális napló az utazásunkról… A függőséggel való küzdelem… A fájdalom… a káosz… az élet és a halál. Egy győzelem ünneplése, Iván újjászületése, egy új élet…

Egyúttal ez egy üzenet mindazoknak, akik jelenleg is küzdenek a függőségükkel: több vagy, mint a függőséged, és soha nem vagy egyedül. Kérj segítséget, küzdj ellene, sosem késő. Ivan szó szerint feltámadt a halálból. Igen, rettentő mélyen benne volt… És ha ő képes volt rá, akkor te is az vagy.

Ezzel kívánunk Ivánnak boldog születésnapot! Boldog születésnapot az új életedhez!A Five Finger Death Punch idén két albumot is kiad majd, egy vadonatúj stúdiólemezt, valamint a 2007-es debütáló lemezük, a The Way Of The Fist egy újra felvett verzióját.
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw