FIVE FINGER DEATH PUNCH – Friss videó budapesti képekkel, kész az új album

A Five Finger Death Punch befejezte a kilencedik albumuk felvételeit, hamarosan egy új dal is várható a Bathory Zoli vezette bandától. A legutóbbi stúdiólemezük, a 2020-as F8 volt, amelynek turnéjával első ízben játszottak Magyarországon – nem sokkal a pandémia előtt.

Azt még nem tudni, hogy az új album pontosan mikor jön ki, július 5-én azonban a Five Finger Death Punch visszatér Budapestre, a koncert a Budapest Arénában lesz.

Egy új szöveges videót is bemutatott a zenekar, mégpedig az F8 lemez záródalához, a Brighter Side of Grey-hez. A videót egy jó részét Budapesten forgatták.

Nehéz elhinni, hogy az F8 című legutóbbi lemezünk több mint két évvel ezelőtt, 2020 elején jelent meg, beleszületve az életünket uraló események örvényébe.

A Brighter Side of Grey egy fontos dal volt azon a lemezen, de különösen személyes volt Ivan számára. Ez a szám tökéletes átvezetésként is szolgál az új albumunkhoz, amelyet épp a héten fejeztünk be, és amely általában hasonló egzisztenciális kérdések körül forog, mint amilyeneket az F8-on tárgyaltunk…

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.