ESKIMO CALLBOY – Jön a névváltoztatás? Szabadulnának egyes régi dalaiktól

Egy karácsonyi Instagram-poszt alapján a nevének megváltoztatását fontolgatja az Eskimo Callboy, sőt, egyes régebbi, “sértő, goromba” szövegű dalait is eltávolítja a stream oldalakról. A metalcore-t bulizósan, humorral elővezető német csapat 2020 nyarán jelentette be, hogy tíz év után új frontemberük lett Nico Sallach személyében, majd hamarosan ki is hozták az MMXX című EP-jüket, amelyről a Hypa Hypa dal óriási siker lett.

December elején jelentette be az Eskimo Callboy, hogy a Pump It című, szintén óriási sikert arató klipes dalukkal beneveztek a 2022-es Eurovíziós Dalfesztiválra. Az majd márciusban derül ki, hogy Németországot végül ki képviseli a dalversenyen.

Sziasztok! A Hypa Hypa EP, a We Got The Moves… és most a Pump It, amely a 31. helyet érte el a slágerlistán. Micsoda év… Miközben továbbra is a stúdióban babrálunk, természetesen a közösségi oldalakon is olvasgatjuk a kommenteket. Köszönjük a támogatást és a bátorítást. És köszönjük a kritikus hangokat is a régi szövegeinkkel kapcsolatban. Ezek kevésbé esnek jól, de ugyanolyan fontosak. Ezért egy pillanatra beszéljünk a valóságról:

Az internet nem felejt. Még azokat a dalszövegeket sem, amelyeket ma már nem írnánk meg. Nem élhetünk móka és irónia nélkül, de természetesen ennek is vannak határai. Elnézést kérünk mindenkitől, akit diszkrimináltunk vagy megbántottunk a szövegeinkkel. Ez soha nem állt szándékunkban. Ezért már most azon vagyunk, hogy ezeket a dalokat offline állapotba tegyük. Mi egy toleráns és nyitott zenekar vagyunk, ellenezzük a rasszizmus és a kirekesztés minden formáját. A zenénknek ugyanolyan szórakoztatónak kell lennie mindannyiótok számára, mint számunkra. De ettől persze még gondolhatod azt is, hogy szarok vagyunk.

Most itt az ideje a karácsonynak. Kényeztessétek magatokat egy kis pihenővel, mi pedig kihasználjuk az időt, hogy átgondoljuk a nevünket. A jó ötleteket szívesen fogadjuk!Az Eskimo Callboy eredetileg január 12-én koncertezett volna a Barba Negrában, a buli végül április 27-én lesz.

A 2022. január 12-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizzék meg a belépőiket!


www.facebook.com/eskimocallboyKERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.