ESCAPE MY SHADOWS – Itt a fiatal metal ötös első albuma: Minden szóval

Minden szóval címmel megjelent és végig is hallgatható a fiatal srácokból álló modern metalos Escape My Shadows bemutatkozó albuma. Lesz lemezbemutató bulijuk is, március 14-én az Akváriumban.

“Az Escape My Shadows egy 2020-ban alakult, lendületes modern metal formáció. A fiatal zenészek már az induláskor saját dalokat játszottak és bő egy év alatt megírták az első nagylemezüket, amit 2021 folyamán rögzítettek a Carver Recordingban, Faragó “Sztivi” István produceri felügyelete mellett.
Az Escape My Shadows debütáló dala és klipje, a Hiába, tavaly augusztusban jelent meg, ezt követte szeptemberben egy újabb klip, a Szavak nélkül, november közepén pedig a Látszat. Dalaik saját tapasztalatokon alapszanak, ezáltal válnak személyessé, mégis mindenki számára átélhetővé.”

Mi vagyunk az Escape My Shadows, egy 2020-ban alakult veresegyházi modern metal zenekar. Különböző srácok vagyunk, különböző helyekről, mégis összetart minket, hogy egytől egyig mindenki hajthatatlanul a zenének él és a zenekarban képzeli el a jövőjét. Olyan energiával működünk a színpadon és azon kívül, ami reméljük, hogy azokat is megmozgatja, akiktől eleinte idegen a stílus, amit képviselünk. Szeretnénk maradandót alkotni és megmutatni, hogy kik is vagyunk valójában!

A digitális formában megjelent lemezzel tavasszal vidéki turnéra indul a csapat, az album dalait bemutató budapesti koncert pedig március 14-én lesz Akváriumban.


www.facebook.com/escapemyshadows

 ESCAPE MY SHADOWS – Minden szóval (a 2022-es album)Digitális terjesztés – Minden szóval album (2022):
https://bfan.link/minden-szoval
ESCAPE MY SHADOWS – Így készült a Minden szóval album


ESCAPE MY SHADOWS – Látszat (a 2022-es Minden szóval albumhoz)
Monori Dominik – énekes
Szottfried Attila – szólógitáros
Lamos Balázs – ritmusgitáros
Pusztai Krisztián – basszusgitáros
Krekó Zoltán – dobos
ESCAPE MY SHADOWS – Szavak nélkül (a 2022-es Minden szóval album előzeteseként)
ESCAPE MY SHADOWS – Hiába (a 2022-es Minden szóval album előzeteseként)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.