Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

ERIC WAGNER – Videóval az első dal a Trouble énekes posztumusz szólólemezéről

In The Lonely Light Of Mourning címmel március 22-én jelenik meg az augusztusban elhunyt ex-Trouble énekes, Eric Wagner (The Skull) posztumusz szólóalbuma. Első előzetesként a videóval kísért Maybe Tomorrow dalt tették közzé a lemezről.

Az album nyolc dalt tartalmaz, amelyek az Alpha Sound Services és az Aardvark Recording stúdiókban kerültek rögzítésre, a munka egy hónappal Eric Wagner halála előtt fejeződött be. Eric 62 évesen hunyt el Covid-fertőzés következtében kialakult tüdőgyulladásban.

Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy Eric-kel dolgozhattam – mondja a Cruz Del Sur kiadó főnöke, Enrico Leccese. – Példakép volt az életemben, már azóta, hogy rajongóként megvettem a Trouble lemezeit a 80-as években. Maximális elismerésem Tom Phillipsnek a While Heaven Weptből, neki köszönhető, hogy a Cruz Del Sur kiadhatja Eric szólóalbumát. Eric tényleg mindent kiadott magából ezekben a dalokban, a szenvedélyét, a tudását, a legmélyebb érzelmeit. Köszönetet kell még mondanom Mike-nak és Ron Holznernek is a rendkívül tartalmas, mély beszélgetésért, amelyet Eric halála után folytattunk. Elvesztése tragikus volt, és reméljük, hogy ez az album igazságot szolgáltat az életművének.ERIC WAGNER – Maybe Tomorrow (a 2022-es In The Lonely Light Of Mourning albumhoz)
ERIC WAGNER – In The Lonely Light Of Mourning
(03/22 – Cruz Del Sur Music)

01. Rest In Place
02. Maybe Tomorrow
03. Isolation
04. If You Lost It All
05. Strain Theory
06. Walk With Me To The Sun
07. In The Lonely Light Of Mourning
08. Wish You Well


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.