ECLIPSE – Klipes új dal a bulizásról a svéd dallamrockerektől: Saturday Night (Hallelujah)

Saturday Night (Hallelujah) címmel egy klippel kísért vadonatúj dallal jelentkezett a svéd dallamrocker Eclipse. A csapat legutóbbi albuma a 2019-es Paradigm volt, tavaly ősszel egy koncertanyagot hoztak ki Viva La VicTOURia címmel, az új stúdióalbum pedig az őszre várható.

A Nordic Unionból is ismert Erik Mårtensson énekes/gitáros (W.E.T.):

Egy újabb szokványos szombat este volt. Otthon… De hosszú idő óta először csillant fel a remény. Jöttek a sztorik, hogy valakinek az anyukája már megkapta az injekciót, egy öreg szomszéd meg egy év után először láthatta az unokáit, és láttam egy koncerthirdetést is. Egy igazi koncertét, monitor és internetkapcsolat nélkül. Velem volt egy dalszerző haverom, elsétáltunk a stúdióba, majd 15 perc alatt megírtuk a Saturday Night (Hallelujah) javát. Ez a nóta a bulizásról szól és ne is próbáld azt mondani, hogy nem vágysz már egy jó kis bulira, bakker!

www.facebook.com/EclipseSwedenECLIPSE – Saturday Night (Hallelujah) (2021)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.