DEPRESSZIÓ – Egy félresikerült rablásról szól az új klip, a dal is új: Tetszhalál

2020-ban lett 20 éves a Depresszió, és a kerek jubileumot eredetileg egy válogatáslemezzel, egy klippel és egy nagyszabású turnéval szeretett volna megünnepelni a zenekar, de a Covid felülírta ezeket a terveket is. A kiadvány viszont elkészült, így a csapat idén pótolni igyekszik mindent.

Halász Ferenc énekes/gitáros:Természetesen ez már nem tekinthető igazán jubileumnak, de igyekszünk ebből a helyzetből is a legjobbat kihozni. Most nem a születésnapunkat ünnepeljük meg, hanem azt, hogy végre ismét személyesen találkozhatunk a közönségünkkel, és igyekszünk őket a lehetőségeink szerint kárpótolni az elmaradt élményekért.

www.facebook.com/depressziomusic
A 20+1 című Best of lemezen 2 új dal mellett, 3 újra rögzített és 15 újra maszterizált nóta kapott helyet, valamint plusz egy tételként a Feró 75 kiadványon megjelent Beatrice feldolgozás. Az album augusztus 6-án jelenik meg CD és pendrive formátumokban, rengeteg extra tartalommal. (Előrendelés:depresszio.hmusic.hu)


Az Életfogytig című új dalt már tavaly bemutatta a Depresszió, most pedig itt a másik friss nóta, a Tetszhalál, amelyhez a Pixel film készített egy videoklipet.


Halász Ferenc: A Tetszhalál alapvetően egy bulizós, lazább oldalát mutatja a Depressziónak. A nehéz helyzetekből való kilábalásról szól a szöveg. A klipet viszont szándékosan más irányba vittük Tokay Péter rendezővel; egy félresikerült rablás történetét meséljük el. Úgy érezzük, hogy – köszönhetően a Pixel Film munkájának – ismét sikerült szintet lépnünk a szórakoztatásban. A kisfilmben használt technológiát tudtommal még nem alkalmazták hazai munkák során, tehát vizuálisan is érdekes, izgalmas a kisfilm.


DEPRESSZIÓ – Tetszhalál (a 20+1 című 2021-es Best of lemezhez)

DEPRESSZIÓ interjú a nyári Hammerben
DEPRESSZIÓ – Életfogytig (a 20+1 című 2021-es Best of lemezhez)

A friss kiadványt a 20+1 koncerten mutatja be a Depresszió a budapesti Barba Negrában augusztus 21-én. Az extra látvánnyal kísért buli különleges vendége a friss felállásban visszatérő I’m Dorothy lesz.
A koncert Facebook eseményeDEPRESSZIÓ – 20+1 (Best Of)
(08/06 – H-Music)

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.