DEE SNIDER – “Senkinek sem szabadna meghalnia azért, mert meg akart nézni egy zenekart”

Leave A Scar címmel még tavaly nyáron jelent meg a Twisted Sister frontemberének új szólólemeze, Dee Snider friss klipje az album Stand című záródalához készült el.

Dee Snider:Bár magát a Stand dalt nem a Station tragédiájáról írtam, és nem is a klub 2003-as leégéséről szóló dokumentumfilmhez, az America’s Deadliest Rock Concert: The Guest List-hez (pár napja, a 19. évforduló alkalmából mutatták be a filmet) született, tökéletesen illik oda. Az is a tragédiája volt ennek a szörnyű éjszakának (100 halott és 230 sérült), hogy egy olyan közösségnek, amelynek nagy szüksége volt rá, aljas módon nem nyújtottak támogatást. A Stand kiemeli annak fontosságát, hogy mindannyian felismerjük a kétségbeesés pillanatait, és hogy cselekedjünk!

Dee Snider 2018-ban adta ki a For The Love Of Metal albumot, amelyen többek között vendég volt Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God) és Alissa White-Gluz (Arch Enemy) is. Akárcsak a 2018-as album, a tavalyi anyag is a Hatebreed frontemberével, Jamey Jastával készült.
DEE SNIDER – Stand (a 2021-es Leave A Scar albumhoz)
Dee Snider: “A zenémmel az évtizedek során mindig is arra törekedtem, hogy ne csak visszavágjon minden elnyomónak (ebben az esetben a Covid-19-nek), hanem fel is emelje, jobb kedvre hangolja az embereket és bátorítsa őket a visszavágásra. A Down But Never Out tökéletes példája ennek a hozzáállásnak.”DEE SNIDER – Down But Never Out (a 2021-es Leave A Scar albumhoz)
Dee Snider:Az I Gotta Rock (Again) nótám jelentette a kiindulási alapot ehhez az albumhoz, a kellő hajtóerőt. 2019 végén úgy éreztem, hogy végeztem a stúdiózással és a koncertezéssel, de ezt nem jelentettem be a világnak. Lélekben azonban eldöntöttem, hogy lezárom a sztorit. De aztán jött a Covid, a világpolitikai helyzet, és azon kaptam magam, hogy vágyakozom (igen, vágyakozom), hogy újra stúdióba vonuljak. Ice Cube halhatatlan szavaival élve: ‘Van mit mondanom!’DEE SNIDER – I Gotta Rock (Again) (a 2021-es albumhoz)KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.