DAVID ELLEFSON – Közleményt adott ki, büntetőeljárást indít a videó kiszivárogtatója ellen

Miután David Ellefsonnak pár hete a közösségi médiába kiszivárgott néhány intim jellegű beszélgetése és videója, a Megadeth megvált tőle, a basszusgitáros pedig most a Rolling Stone-nak nyilatkozott arról, hogy együttműködik a helyi rendőrséggel, nyomozás folyik a videót közzétevő személy ellen.

Nemrég egy nagyon privát videót tettek fel illegálisan az internetre, és azzal kapcsolatban hamis vádakat fogalmaztak meg ellenem. A videón látható cselekmények két felnőtt között zajlottak, mindkét fél beleegyezésével, a videó rögzítéséről pedig nem volt tudomásom. Együtt dolgozom a Scottsdale-i rendőrséggel a bosszúpornográfiával kapcsolatos vádak kivizsgálásában. A vádakat majd a videót közzétevő személy ellen kell benyújtani. Emellett az ügyvédeim előkészítenek egy rágalmazási pert is, amit ezen személy ellen nyújtanak be.

Ezen személy ellen a törvény teljes szigorával büntetőeljárást fogunk indítani. Ezt az időt arra használom ki, hogy a családommal legyek. A zenekari társaimnak a legjobbakat kívánom a közelgő turnéjukhoz.

A Megadeth hétfői közleménye:

Tájékoztatjuk a rajongóinkat, hogy David Ellefson már nem játszik a Megadeth-ben, hivatalosan elválnak az útjaink .

Nem vesszük félvállról ezt a döntést. Noha nem ismerjük a történtek minden részletetét, tekintettel az amúgy is feszült kapcsolatra, mindaz ami eddig nyilvánosságra került, elegendő volt ahhoz, hogy a közös munkánk a továbbiakban lehetetlenné váljon.

Alig várjuk, hogy találkozzunk a rajongóinkkal ezen nyáron, és azt is, hogy megoszthassuk a világgal a vadonatúj zenénket. Már csaknem elkészültünk vele.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.