DARK TRANQUILLITY – Két Anders is távozott a zenekarból

Facebook-posztban jelentette be a Dark Tranquillity énekese, MikaelStanne, hogy ketten is távoztak a csapatból: Anders Iwers basszusgitáros és Anders Jivarp dobos. A koncerteken egyelőre Joakim Strandberg Nilsson dobos (Faithfaul Darkness, In Mourning) és Christian Jansson basszer (Grand Cadaver, Pagandom) játszik majd helyettük.

Az idők valóban megváltoztak.

Az elmúlt másfél év enyhén szólva is kihívásokkal volt teli, és mindannyiunknak volt ideje átgondolni a döntéseit és motivációit az élet minden területén. Ha megszabadulunk attól, amit természetesnek veszünk, világossá válik, hogy mi is az igazán fontos az életben. És ez mindenkinél más és más.

Anders Jivarp és Anders Iwers úgy döntött, hogy más dolgok felé fordulnak, azaz nem lesznek többé a zenekar tagjai……Ők ketten a legcsodálatosabb, leghűségesebb és legelkötelezettebb barátok és zenészek, akiket csak találni lehet, és bármennyire is szomorúak vagyunk, hogy elmennek, tudjuk, hogy ha a szenvedély máshová vezet, akkor arra kell menni.

Anders Jivarp a kezdetektől fogva itt volt a zenekarban, és nagyban hozzájárult a hangzásunk kialakításához. Dalai a legkedvesebbek közé tartoznak, és egy 20 évvel ezelőtti őrült isztambuli estét leszámítva a megalakulásunk óta minden egyes koncertünkön játszott. Izgatottan várjuk, hogy Anders jövőbeli zenei projektjeiből mi sül majd ki.

Anders Iwers az elmúlt hat évben volt velünk, de mivel már a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, úgy éreztük, mintha mindig is velünk lett volna. A két legutóbbi lemezünkön is játszott, nem is beszélve arról, hogy a koncertjeink szerves részét képezte.

Srácok, nagyon szeretünk titeket és a legjobbakat kívánjuk nektek mindenben, amit a jövőben csináltok!


Mikael
Dark Tranquillity


A Dark Tranquillity legutóbbi stúdióalbuma tavaly novemberben jelent meg Momemt címmel.DARK TRANQUILLITY – Eyes Of The World (a 2020-as Moment albumhoz)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.