Skip to content

DARK TRANQUILLITY – Két Anders is távozott a zenekarból

Facebook-posztban jelentette be a Dark Tranquillity énekese, MikaelStanne, hogy ketten is távoztak a csapatból: Anders Iwers basszusgitáros és Anders Jivarp dobos. A koncerteken egyelőre Joakim Strandberg Nilsson dobos (Faithfaul Darkness, In Mourning) és Christian Jansson basszer (Grand Cadaver, Pagandom) játszik majd helyettük.

Az idők valóban megváltoztak.

Az elmúlt másfél év enyhén szólva is kihívásokkal volt teli, és mindannyiunknak volt ideje átgondolni a döntéseit és motivációit az élet minden területén. Ha megszabadulunk attól, amit természetesnek veszünk, világossá válik, hogy mi is az igazán fontos az életben. És ez mindenkinél más és más.

Anders Jivarp és Anders Iwers úgy döntött, hogy más dolgok felé fordulnak, azaz nem lesznek többé a zenekar tagjai……Ők ketten a legcsodálatosabb, leghűségesebb és legelkötelezettebb barátok és zenészek, akiket csak találni lehet, és bármennyire is szomorúak vagyunk, hogy elmennek, tudjuk, hogy ha a szenvedély máshová vezet, akkor arra kell menni.

Anders Jivarp a kezdetektől fogva itt volt a zenekarban, és nagyban hozzájárult a hangzásunk kialakításához. Dalai a legkedvesebbek közé tartoznak, és egy 20 évvel ezelőtti őrült isztambuli estét leszámítva a megalakulásunk óta minden egyes koncertünkön játszott. Izgatottan várjuk, hogy Anders jövőbeli zenei projektjeiből mi sül majd ki.

Anders Iwers az elmúlt hat évben volt velünk, de mivel már a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, úgy éreztük, mintha mindig is velünk lett volna. A két legutóbbi lemezünkön is játszott, nem is beszélve arról, hogy a koncertjeink szerves részét képezte.

Srácok, nagyon szeretünk titeket és a legjobbakat kívánjuk nektek mindenben, amit a jövőben csináltok!


Mikael
Dark Tranquillity


A Dark Tranquillity legutóbbi stúdióalbuma tavaly novemberben jelent meg Momemt címmel.DARK TRANQUILLITY – Eyes Of The World (a 2020-as Moment albumhoz)

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw