Skip to content

DARK TRANQUILLITY – Két Anders is távozott a zenekarból

Facebook-posztban jelentette be a Dark Tranquillity énekese, MikaelStanne, hogy ketten is távoztak a csapatból: Anders Iwers basszusgitáros és Anders Jivarp dobos. A koncerteken egyelőre Joakim Strandberg Nilsson dobos (Faithfaul Darkness, In Mourning) és Christian Jansson basszer (Grand Cadaver, Pagandom) játszik majd helyettük.

Az idők valóban megváltoztak.

Az elmúlt másfél év enyhén szólva is kihívásokkal volt teli, és mindannyiunknak volt ideje átgondolni a döntéseit és motivációit az élet minden területén. Ha megszabadulunk attól, amit természetesnek veszünk, világossá válik, hogy mi is az igazán fontos az életben. És ez mindenkinél más és más.

Anders Jivarp és Anders Iwers úgy döntött, hogy más dolgok felé fordulnak, azaz nem lesznek többé a zenekar tagjai……Ők ketten a legcsodálatosabb, leghűségesebb és legelkötelezettebb barátok és zenészek, akiket csak találni lehet, és bármennyire is szomorúak vagyunk, hogy elmennek, tudjuk, hogy ha a szenvedély máshová vezet, akkor arra kell menni.

Anders Jivarp a kezdetektől fogva itt volt a zenekarban, és nagyban hozzájárult a hangzásunk kialakításához. Dalai a legkedvesebbek közé tartoznak, és egy 20 évvel ezelőtti őrült isztambuli estét leszámítva a megalakulásunk óta minden egyes koncertünkön játszott. Izgatottan várjuk, hogy Anders jövőbeli zenei projektjeiből mi sül majd ki.

Anders Iwers az elmúlt hat évben volt velünk, de mivel már a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, úgy éreztük, mintha mindig is velünk lett volna. A két legutóbbi lemezünkön is játszott, nem is beszélve arról, hogy a koncertjeink szerves részét képezte.

Srácok, nagyon szeretünk titeket és a legjobbakat kívánjuk nektek mindenben, amit a jövőben csináltok!


Mikael
Dark Tranquillity


A Dark Tranquillity legutóbbi stúdióalbuma tavaly novemberben jelent meg Momemt címmel.DARK TRANQUILLITY – Eyes Of The World (a 2020-as Moment albumhoz)

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw