CROWBAR – Klippel a második dal a márciusi lemezről: Bleeding From Every Hole

Zero And Below címmel március 4-én jelenik meg az új Crowbar album, a 2016-os The Serpent Only Lies lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért Bleeding From Every Hole dallal lehet ismerkedni.

New Orleansból sludge/doom mesterei Duane Simoneaux producer segítségével készítették el az új anyagot.

Kirk Windstein, a Crowbar főnöke az új számról:Nagyon szeretem ezt a dalt. Még a Covid-járvány előtt íródott, és alapvetően azt írja le, metaforákkal, amin sokan keresztülmentek a bezárások alatt, a munkahelyek és a társadalmi élet elvesztését. A dolgok annyira rossznak tűntek, hogy akármerre is fordultál, mindenhol csak rossz dolgokat láttál. Azt akartam kifejezni, hogy vannak emberek, akik úgy érzik, hogy a dolgok reménytelenek… de a végén jobb lesz. A belső erőnk ott van. Csak ki kell engednünk. Remélem, hogy mindenkinek tetszik majd a szám. Ez tényleg az egyik kedvencem az újak közül.

Kirk Windstein énekes/gitáros, Tommy Buckley dobos és Matt Brunson gitáros mellé egy új basszer sorakozott fel, Shane Wesley.


www.facebook.com/crowbarmusicCROWBAR – Bleeding From Every Hole (a 2022-es Zero And Below albumhoz)Kirk Windstein, a Crowbar főnöke:Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megmutathatjuk a Chemical Godz dalt és a klipjét! Már majdnem két év telt el a lemez elkészülte óta. Olyan sok ember számára szomorú időszak volt ez, hogy nem éreztük megfelelőnek egy új lemez kiadását. De készüljetek fel, mert jön a súly! Reméljük, hogy tetszik majd a dal és a videó. Vigyázzatok magatokra!CROWBAR – Chemical Godz (a 2022-es Zero And Below albumhoz)CROWBAR – Zero And Below
(03/04 – MNRK Heavy)

01. The Fear That Binds You
02. Her Evil Is Sacred
03. Confess To Nothing
04. Chemical Godz
05. Denial Of The Truth
06. Bleeding From Every Hole
07. It’s Always Worth The Gain
08. Crush Negativity
09. Reanimating A Lie
10. Zero And Below

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.