CHILDREN OF BODOM – A metal világát megrendítette Alexi Laiho halála

Megrázta a metal világát a volt Children Of Bodom frontember halála. Alexi Laiho 41 évesen hunyt el a múlt héten Helsinkiben, az otthonában. A gitáros/énekesnek már hosszabb ideje egészségügyi problémái.

Többek között Dave Mustaine, Gary Holt, Jeff Waters, Nita Strauss, Mark Morton, Mille Petrozza, Marty Friedman, Gus G, Michael Amott is megemlékezett Alexiről, akárcsak a Trivium, az Amon Amarth, a Sonata Arctica vagy a Nightwish.

Dave Mustaine
Nagyon szomorúsággal értesültem Alexi Laiho haláláról. Gyakran turnéztunk együtt, valóban egy hihetetlen tehetség volt. Őszinte részvétem a családjának, a barátoknak és a rajongóknak.

Amorphis:Maximálisan szörnyűséges és szomorú hír. Alexit hihetetlen zenei aura vette körül, és nagyon sokat adott magából másoknak. Nehéz elhinni, hogy elment… Viszlát és aludj jól, cimbora. A legmélyebb együttérzésünk a családdal és a barátokkal.

Amon Amarth:Berserkerek, le vagyunk sújtva, hogy a fivérünk, Alexi Laiho elhunyt. Számtalanszor osztoztunk a színpadon vele, és mindig nagyszerűen éreztük magunkat Alexivel és a Bodom-stáb tagjaival. Egy igazi gitárhős ment el, túl korán. RIP.

Mille Petrozza (Kreator):
Sokkoló hír. A metal színtér egyik legnagyobb gitárosa és a legszerényebb, legkedvesebb ember túl korán itthagyott minket. Részvétem a Bodom After Midnight tábornak. Nyomassunk hát némi Children Off Bodomot és ünnepeljük az életet, amíg tart.

Beyond fucked up. 41 years old …

Posted by Jens Johansson onMonday, January 4, 2021

I’m speechless… R.I.P. Alexi Laiho.

#ripalexilaiho #alexilaiho

Posted by Michael Amott onMonday, January 4, 2021

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.