Skip to content

CARNIFEX – Beszélgetés a halállal

Október 6-án, a Nuclear Blastnál fog kijönni a Carnifex legújabb nagylemeze, a Necromanteum. A szűk háromnegyedórás hanghordozón a következő tételek fognak felsorakozni:

Torn in Two, Death’s Forgotten Children, Necromanteum, Crowned in Everblack, The Pathless Forest, How the Knife Gets Twisted, Architect of Misanthropy, Infinite Night Terror, Bleed More, Heaven and Hell All at Once.

Érdekesség, hogy a Death’s Forgotten Children című szerzeményben a Lorna Shore egykori, a Chelsea Grin jelenlegi énekese, Tom Barber is felbukkan.

„Évtizedekkel ezelőtt a gazdag értelmiségiek elkezdtek pszichomanteumokat telepíteni az otthonaikba; titkos, tükrökkel vagy egyetlen tükörrel teljesen teli, totális sötétségben lévő szobákat, hogy beszélhessenek a más dimenziókban élő halottakkal, és megszerezzék a tudásukat – olvasható a lemezkiadó közleményében. – Gyakran használták gyógyító eszközként, hogy segítsen a gyász feldolgozásában, illetve a jóslás egy formájának tekintették. A Necromanteum bemutatja a következő elképzelést: mi lenne, ha egy ilyen szobát arra használhatnánk, hogy magával a halállal beszélgessünk? Milyen titkokat fedezhetnénk fel a világról a kaszással való közvetlen beszélgetésből? De nem egy szörnyeteggel, hanem egy értelmiségi társunkkal beszélgetve.”

Eme érdekes elképzelésből máris ízelítőt kaphatunk a címadó tételnek köszönhetően, amelyhez Jim Louvau és Tony Aguilera rendezésében egy videóklip is készült.

„A Necromanteum egy igazán különleges album, amit már most mindannyian szeretünk a bandából – árulta el a Carnifex frontembere, Scott Ian Lewis. – Töltsetek el egy kis időt az élet másik oldalával való beszélgetéssel, lépjetek be a Necromanteumba!”

KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw