Skip to content

BALANCE BREACH – Amikor az északi melankólia találkozik a metalcore-ral

Május 26-án, azaz holnap jelenik meg a finn metalcore-os Balance Breach második stúdióalbuma, az Abyzmal, az Out Of Line Music gondozásában. A korong Heart Like Siberia című dalához videóklip is készült, Teemu Myöhänen rendezésében.

„A Heart Like Siberia az album erőteljes nyitódala, amely igazán jól prezentálja, mit is jelent az, amikor az északi melankólia találkozik a 2020-as évekbeli metalcore-ral – tették hozzá a kompozícióhoz a zenekar tagjai. – Ez a szám kiválóan illusztrálja azokat az érzéseket és gondolatokat, amelyeket az albumon végig vitt témák idézhetnek elő, mint például a mentális problémák, a magány, a halál, a családon belüli és a szexuális erőszak. A szív hideg és megkeményedett. És nincs visszaút a kezdetekhez.”

A Teemu Myöhänennel és a Karma Mediával közösen elkészített klippel kapcsolatban is megtudhattunk a csapattól pár érdekességet:

„A Youtube-on láttuk Teemu Myöhänen Karma Media cégének a lenyűgöző produkcióit. És azt is tudtuk, hogy Teemu egy kedves és laza srác, ezért úgy döntöttünk, hogy őt kérjük fel a videó rendezésére. Teemu nagyon lelkes volt, és azonnal megragadta a látásmódunkat. A forgatás az eddigi legkönnyebb volt a számunkra. A múltban több klipünk produkciós részében is aktívan részt vettünk, de ezúttal Teemu és csapata határozottan jó benyomást gyakorolt ránk, így a zenekarnak csak az előadásra, a luxusra kellett koncentrálnia. A régi, hatalmas haminai hűtőház remek helyszínnek bizonyult, Teemu Myöhänen és produkciós csapata keményen dolgozott, így a Balance Breach második albumának nyitódala méltó videóklipet kaphatott!”

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw