Skip to content
☆☆☆☆☆
METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA
☆☆☆☆☆

ATTILA – Meghódítja a Dürer Kertet

A 2005-ben Atlantában alakult ATTILA legfőbb küldetése, hogy visszahozza a szórakozást a metalszínterébe, és eddig nem okoztak csalódást. A rettenthetetlen hun vezér nevét viselő banda március 14-én az Our Hollow Our Home, a Traitors, a Ghost Iris és a Stain The Canvas társaságában csap oda a Dürer Kertben. 

A világtörténelem egyik leghatalmasabb uralkodójának nevét kölcsönvevő csapat kirobbanó energiájával és az ellenzékhez való rettenthetetlen hozzáállásával hamar a figyelem középpontjába került.  Az ATTILA minden lemezével egyre szorosabban ragadja meg a metalcore királyság torkát, és abszolút szörnyeteggé vált a nehézzenei világban és azon túl is. Ne hagyd, hogy a bulizós életstílus megtévesszen, az Attila az egyik legkeményebben dolgozó banda, akivel valaha találkoztál, 14 év leforgása alatt nyolc stúdióalbumuk jelent meg. Legutóbbi a 2019-es Closure, melynek dalait végre élőben is hallhatjuk majd a Dürer Kertben.

Az ATTILA mellett fellép a hazánkba gyakran visszalátogató Our Hollow Our Home, akik szintén egy friss albummal, a Burn in the Flooddal tunéznak. Az est folyamán jelen lesz a Traitors is, akik bár még csak tíz éve alakultak, máris túl vannak egy többéves hiatuson. Most viszont újult erővel térnek vissza – többek között hozzánk is -, hogy tovább borzolják deathcore dalaikkal a hajakat és az idegeket.

Az este folyamán a Ghost Iris képviseli a dán metalcore színteret, akik a kemény riffeket fülbemászó dallamokkal ötvözik, így nyerve teljes térhódítást. Ha szerencsések vagyunk, a hamarosan megjelenő, ‘Comatose’ című negyedik albumukról is elcsíphetünk egy-két eddig sosem hallott számot. És aki gondoskodik róla, hogy érdemes legyen a korai kezdésre odaérni, az az est legfrissebb foltja, az olasz Stain The Canvas, akik 2019-ben alakultak Milánóban, és a napokban jelentetik meg második albumukat.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 348 – 2022/11-2023/1
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ALTZI
  All Eyes On Me
 2. LAMB OF GOD
  Omens
 3. ARCHITECTS
  The Classic Symptoms Of A Broken Spirit
 4. STRYPER
  The Final Battle
 5. LOST SOCIETY
  If The Sky Came Down
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. 156/SILENCE
  Narrative
 2. BOSTON MANOR
  Datura
 3. ASCENT OF AUTUMN
  Awakened
 4. SOMEHOW JO
  Scales & Details
 5. THEM
  Fear City
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. IGNITE
  Our Darkest Days
 2. KING'S X
  Three Sides Of One
 3. PARKWAY DRIVE
  Darker Still
 4. ALEXISONFIRE
  Otherness
 5. ONE BAD SON
  Black Buffalo
HAJÓGYÁR x hw