ACCEPT – Két hét csúszással jön ki az új lemez, beharangozó a Zombie Apocalypse klipes dalhoz

Az eredetileg tervezettnél két héttel később, csak január 29-én jelenik meg a Wolf Hoffmann gitáros vezette teuton metal legenda Accept új albuma.

A 2017-es The Rise Of Chaos lemez utódja a Too Mean To Die címet viseli, az album kritikáját pedig megtalálod a decemberi-januári HammerWorld magazinban.

A 16. Accept albumról eddig két előzetes dal látott napvilágot, január 15-én pedig bemutatják majd a Zombie Apocalypse című nótát is, klippel együtt. Egy rövid beharangozót már közzé is tettek.

A Covid-19 miatt a lemezt előállító cég is lezárásra kényszerült, ami súlyos csúszást eredményezett, így a január 15-re tervezett megjelenés nem tartható. Ezt nagyon sajnáljuk és reméljük, hogy minden Accept rajongó megérti ezt a rendkívül szerencsétlen helyzetet, és hogy továbbra is támogatja a bandát. Bő három év telt el a legutóbbi album óta, így hát azt reméljük, hogy további két hét várakozást még mindenki el tud viselni.


www.facebook.com/accepttheband


ACCEPT:

Wolf Hoffmann – gitár
Mark Tornillo – ének
Christopher Williams – dobok
Uwe Lulis – gitár
Martin Motnik – basszusgitár
Philip Shouse – gitár

Wolf Hoffmann gitáros a lemez címéről:Egy kis csavarral akartunk közelíteni a korona-helyzethez. Az Accept tagjai Metal Katonák – csak menetelünk tovább. ‘Túl kemények vagyunk a halálhoz’…

Az új albumot ezúttal is Nashville-ben vették fel, a keverést pedig Andy Sneap végezte. A friss anyagot egy új felállás készítette, hiszen Peter Baltes ős-basszer 2018-ban távozott az Acceptből. Az utódja Martin Motnik lett, 2019-ben pedig egy harmadik gitáros is csatlakozott hozzájuk, az amerikai Philip Shouse (Ace Frehley Band, Gee Simmons Band).ACCEPT – Jön a Zombie Apocalypse (beharangozó)

ACCEPT – Too Mean To Die (szöveges videó a 2021-es Too Mean To Die albumhoz)


A The Undertaker nótát egy klippel mutatta be a csapat, a kislemez B oldalára pedig a Life’s A Bitch dal egy élő verziója került fel, amit a finnországi Ouluban rögzítettek egy 2019-es koncerten.ACCEPT – The Undertaker (a 2021-es Too Mean To Die album előzeteseként)


ACCEPT – Life’s A Bitch (a 2020-as The Undertaker EP-ről)
Mark Tornillo énekes a nyáron így fogalmazott:

Amikor ez a Covid-19 beindult, már néhányszor megjártam Nashville-t, ahol Wolffal dolgoztam az új dalokon. Aztán kiderült, hogy elmarad a Judas Priest turnéja is, így Andynek (Andy Sneap, producer és a Priest koncert gitárosa) lett némi szabadideje és el tudott utazni Nashville-be. Úgyhogy én is visszamentem, hogy befejezhessük a lemezt. Lesz néhány más típusú dolog is az anyagon… súlyos és komor.

ACCEPT- Life’s A Bitch (2019)
ACCEPT- Too Mean To Die
(2021/01/15 – Nuclear Blast)

01. Zombie Apocalypse
02. Too Mean To Die
03. Overnight Sensation
04. No Ones Master
05. The Undertaker
06. Sucks To Be You
07. Symphony Of Pain
08. The Best Is Yet To Come
09. How Do We Sleep
10 .Not My Problem
11. Samson And Delilah

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.