Skip to content

4 praktikus ajándékötlet karácsonyra férfiaknak

A karácsonyi ajándékvásárlás sokaknak évről évre hatalmas dilemmát okoz, hiszen teljesen tanácstalanok, hogy mivel lepjék meg szeretteiket. A hölgyeknek általában az a legnagyobb kihívás, hogy megtalálják a férfi ismerőseik számára ideális ajándékot, legyen szó akár a párjukról, férjükről, testvérükről vagy az édesapjukról. 

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor tarts velünk, és idén felejtsd el az unalmas kozmetikai csomagokat és hasonlókat, és adj olyasmit, ami tényleg hasznos! Nézzünk körül együtt a Tok-Shop.hu kütyüinek kínálatában!

Sokoldalú laptoptartó

Ha a megajándékozni kívánt férfi sok időt tölt a laptopja társaságában – netán még home office-ban is dolgozik – akkor biztosan nagyon örül majd, ha egy univerzális laptoptartót talál a fa alatt. 

Ez az eszköz kiváló arra, hogy a készüléket ne ölben kelljen tartani, ami egyrészt nem kényelmes, másrészt a gép szellőzésének sem tesz jót. Ha olyan modellt választasz, ami állítható, akkor lényegében alkalmas lesz önálló asztalnak, de feltehető az íróasztalra magasításnak, vagy akár az ágyban, fotelben, kanapén is használható. 

Az állítható dőlésszögnek köszönhetően maximálisan testre szabható, ha pedig beépített hűtőventilátort is tartalmaz, akkor a laptop hűtése sem okoz majd gondot. 

Bluetooth fülhallgató

Egy vezeték nélküli fülhallgató rengeteg mindenre alkalmas, kezdve a zenehallgatástól a beszélgetésen át akár a filmezésig. Ennélfogva kijelenthető, hogy egy mindennapi használatban lévő készülékről van szó, aminek bárki jó hasznát veszi.

Ha egy férfi ismerősödnek még nincs ilyene, vagy már tönkrement neki a régi, akkor ne is gondolkozz tovább az ideális karácsonyi ajándékon, ez pont jó lesz! Válassz olyat, ami színben és stílusban illik hozzá!

Autós telefontartó

Amennyiben a szóban forgó férfi sok időt tölt a volán mögött, akkor biztosan mosolyt csalsz az arcára, ha megleped egy autós mobiltartóval. Sokan ugyanis vezetés közben is a zsebükben vagy a táskájukban tartják a telefonjukat, netán csak az anyósülésre dobják.

Egy tartóban viszont sokkal jobban szem előtt lesz, így lehet a készüléket navigációra használni, valamint ha befut egy hívás, akkor egy mozdulattal felvenni és kihangosítani. Érdemes olyan terméket választani, ami univerzális, így többféle mobilhoz is alkalmas, ezáltal nem kell lecserélni, ha az illető új telefont vesz.

Pasis telefontok

Ha már a mobiloknál tartunk… Mit szólna az illető egy vagány, pasis telefontokhoz? A mai okosmobilok ugyanis nagyon sérülékenyek és erősen ajánlott tokban tartani őket, ám egy férfi aligha akar rózsaszín csillámos telefonnal mászkálni.

Ellenben egy fekete vagy barna bőrtok, esetleg egy ütésálló változat már sokkal maszkulinabb megjelenéssel bír. Egy jól megválasztott tok stílusos, egyedi, ráadásul még védi is a telefont a sérülésektől, így mondhatni nagyon praktikus kiegészítő. Csupán arra ügyelj, hogy olyan terméket vásárolj, ami kompatibilis az illető mobiljával!

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw