ZZ TOP – Dusty Hill özvegye nyilvánosan mondott köszönetet a rajongóknak

A múlt héten, 72 éves korában elhunyt ZZ Top basszusgitáros, Dusty Hill özvegye, Charleen McCrory az alábbi üzenetet osztotta meg a közösségi médián keresztül:

19 csodálatos, házasságban töltött év után, amely túl korán ért véget, úgy döntöttem, hogy kilépek Dusty reflektorfényébe, hogy megköszönjem minden rajongójának, kollégájának és barátjának a The Dust iránti elsöprő szeretetet. Ez reményt ad nekem, hogy nem fogják elfelejteni. Ő volt a legkedvesebb, leggyengédebb és leggondoskodóbb férfi, akit egy nő valaha is remélhetett. Sokan nem hisznek a tündérmesébe illő házasságokban, de Dusty és én valóban egy ilyenban éltünk. Elválaszthatatlanok voltunk.

Nem lett volna szabad itt hagynia engem vagy titeket. Nem ez volt a tervünk. Egy újabb kör fizikoterápia volt a terv, más megközelítéssel, hogy segítsen a krónikus bursitisén. A terv az volt, hogy szeptemberben visszatér a turné második szakaszára.Szerdán kora reggel elveszítettünk egy nagyszerű zenészt, én pedig a legnagyobb szerelmemet. Felébresztett, beszélgettünk, és miközben kedvesen csevegett velem, hirtelen elhallgatott, és azonnal elment. Bár bénultnak, elveszettnek és magányosnak érzem magam, millió darabbban vagyok, tudom, hogy a szívemben és a lelkemben mindig velem, és csatlakozni fogok hozzá, amikor majd az Úr hazahív, hogy velük legyek. Remélem, ti is mindig a szívetekben őrzitek majd őt. Szerette a rajongóit, és mindig tudatában volt annak, hogy rajongók nélkül a zene nem is lenne hallható. Tudnotok kell, hogy igazán nagyra értékelt mindannyiótokat.

Dusty lelkes tévé- és filmrajongó volt… mindig idézett sorokat, ezért utolsó szerelmeslevélként a This Is Us-ból származó csodás idézettel fogom utolsó útjára engedni.

Édes Dustym,

A legkülönlegesebb dolog, amit valaha is tettem az életemben, az volt, hogy hogy beléd szerettem. A legkülönlegesebb ajándék, amit valaha is kaptam az életemben, az volt, hogy megkérted a kezemet. Sosem voltam ennyire teljes, nem szerettek még ennyire szenvedélyesen és nem védtek még ennyire vadul.

Újra veled leszek.
Szeretlek a végtelenségig és vissza.

A feleséged, Chuckhttps://www.youtube.com/watch?v=post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FZZTop%2Fposts%2F370873831068846&show_text=true&width=500
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.