Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

ZZ TOP – Dusty Hill özvegye nyilvánosan mondott köszönetet a rajongóknak

A múlt héten, 72 éves korában elhunyt ZZ Top basszusgitáros, Dusty Hill özvegye, Charleen McCrory az alábbi üzenetet osztotta meg a közösségi médián keresztül:

19 csodálatos, házasságban töltött év után, amely túl korán ért véget, úgy döntöttem, hogy kilépek Dusty reflektorfényébe, hogy megköszönjem minden rajongójának, kollégájának és barátjának a The Dust iránti elsöprő szeretetet. Ez reményt ad nekem, hogy nem fogják elfelejteni. Ő volt a legkedvesebb, leggyengédebb és leggondoskodóbb férfi, akit egy nő valaha is remélhetett. Sokan nem hisznek a tündérmesébe illő házasságokban, de Dusty és én valóban egy ilyenban éltünk. Elválaszthatatlanok voltunk.

Nem lett volna szabad itt hagynia engem vagy titeket. Nem ez volt a tervünk. Egy újabb kör fizikoterápia volt a terv, más megközelítéssel, hogy segítsen a krónikus bursitisén. A terv az volt, hogy szeptemberben visszatér a turné második szakaszára.Szerdán kora reggel elveszítettünk egy nagyszerű zenészt, én pedig a legnagyobb szerelmemet. Felébresztett, beszélgettünk, és miközben kedvesen csevegett velem, hirtelen elhallgatott, és azonnal elment. Bár bénultnak, elveszettnek és magányosnak érzem magam, millió darabbban vagyok, tudom, hogy a szívemben és a lelkemben mindig velem, és csatlakozni fogok hozzá, amikor majd az Úr hazahív, hogy velük legyek. Remélem, ti is mindig a szívetekben őrzitek majd őt. Szerette a rajongóit, és mindig tudatában volt annak, hogy rajongók nélkül a zene nem is lenne hallható. Tudnotok kell, hogy igazán nagyra értékelt mindannyiótokat.

Dusty lelkes tévé- és filmrajongó volt… mindig idézett sorokat, ezért utolsó szerelmeslevélként a This Is Us-ból származó csodás idézettel fogom utolsó útjára engedni.

Édes Dustym,

A legkülönlegesebb dolog, amit valaha is tettem az életemben, az volt, hogy hogy beléd szerettem. A legkülönlegesebb ajándék, amit valaha is kaptam az életemben, az volt, hogy megkérted a kezemet. Sosem voltam ennyire teljes, nem szerettek még ennyire szenvedélyesen és nem védtek még ennyire vadul.

Újra veled leszek.
Szeretlek a végtelenségig és vissza.

A feleséged, Chuckhttps://www.youtube.com/watch?v=post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FZZTop%2Fposts%2F370873831068846&show_text=true&width=500
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV