WITHIN TEMPTATION – Hivatalos videó a harmadik új dalhoz: Shed My Skin

Entertain You címmel még tavaly tavasszal jelentkezett egy új dallal a Within Temptation, majd az év végén megérkezett a The Purge, a beígért harmadik dal pedig pár hete jött ki Shed My Skin címmel. Ezt a nótát az Annisokay nevű német post-hardcore csapattal együtt készítették el. A korábban beígért klip is megérkezett a dalhoz, holnap este 8-tól pedig jön a Within-streaming, a The Aftermath – A Show In A Virtual Reality.

Sharon den Adelék a világjárvány miatt kénytelenek voltak először 2021 őszére, majd 2022 tavaszára átszervezni az Evanescence-szel közös Európa-turnéjukat. A 8 országon átívelő turnéra 150 ezer jegyet adtak el elővételben.

Sharon:A Shed My Skin az élet elkerülhetetlen változásairól, és az ezekkel való megbirkózásról szól. Arról, hogy azzá váljunk, akinek lennünk kell, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy elveszítjük azokat az embereket, akiket szeretünk, de akiktől már eltávolodtunk. Az igazi fejlődés ott kezdődik, ahol a komfortzónák véget érnek… Ez a dal pontosan erről szól: ha nem változunk, akkor nem haladunk előre. Ha nem haladunk előre, nem élünk igazán.

A Within Temptation legutóbbi lemeze a 2019 februárjában kiadott Resist volt.



www.facebook.com/wtofficial




WITHIN TEMPTATION feat. Annisokay – Shed My Skin (2021)




WITHIN TEMPTATION – The Purge (2020)



WITHIN TEMPTATION – Entertain You (2020)








A világjárvány alatt nem voltunk hajlandóak élő közvetítést csinálni. Azt a varázslatos élményt, amit egy zenekar élő fellépése jelent – a tömeg energiájával együtt – nem lehet egyszerűen létrehozni egy élő közvetítéssel. Szóval sokáig tanácstalanok voltunk. Egy dolgot azonban biztosan tudtunk: abban az esetben nem éreznénk kompromisszumosnak a livestreamet, ha tudnánk valami igazán rendhagyó, látványos és misztikus dolgot nyújtani!

Aztán meg is leltük a megoldást: egy olyan világot, amelyet a legvadabb fantáziánk szerint alakíthattunk ki, és amelyben mi, mint zenekar, úgy léphetünk fel, hogy közben megőrizzük a hagyományos koncertjeink dinamikáját és varázsát.

Így hát meghívunk benneteket a Within Temptation: The Aftermath – Egy show a virtuális valóságban eseményére. Ez egy olyan show, amelyik egy poszt-apokaliptikus világ különböző helyszínein játszódik, ahol az emberiség pusztulásának utóhatásainak lehetünk tanúi. Ebben a világban azt sem tudni, hogy az emberi fajból bárki is túlélte-e a végidőket…




KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.