Skip to content

WITHIN TEMPTATION – Hivatalos videó a harmadik új dalhoz: Shed My Skin

Entertain You címmel még tavaly tavasszal jelentkezett egy új dallal a Within Temptation, majd az év végén megérkezett a The Purge, a beígért harmadik dal pedig pár hete jött ki Shed My Skin címmel. Ezt a nótát az Annisokay nevű német post-hardcore csapattal együtt készítették el. A korábban beígért klip is megérkezett a dalhoz, holnap este 8-tól pedig jön a Within-streaming, a The Aftermath – A Show In A Virtual Reality.

Sharon den Adelék a világjárvány miatt kénytelenek voltak először 2021 őszére, majd 2022 tavaszára átszervezni az Evanescence-szel közös Európa-turnéjukat. A 8 országon átívelő turnéra 150 ezer jegyet adtak el elővételben.

Sharon:A Shed My Skin az élet elkerülhetetlen változásairól, és az ezekkel való megbirkózásról szól. Arról, hogy azzá váljunk, akinek lennünk kell, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy elveszítjük azokat az embereket, akiket szeretünk, de akiktől már eltávolodtunk. Az igazi fejlődés ott kezdődik, ahol a komfortzónák véget érnek… Ez a dal pontosan erről szól: ha nem változunk, akkor nem haladunk előre. Ha nem haladunk előre, nem élünk igazán.

A Within Temptation legutóbbi lemeze a 2019 februárjában kiadott Resist volt.www.facebook.com/wtofficial
WITHIN TEMPTATION feat. Annisokay – Shed My Skin (2021)
WITHIN TEMPTATION – The Purge (2020)WITHIN TEMPTATION – Entertain You (2020)
A világjárvány alatt nem voltunk hajlandóak élő közvetítést csinálni. Azt a varázslatos élményt, amit egy zenekar élő fellépése jelent – a tömeg energiájával együtt – nem lehet egyszerűen létrehozni egy élő közvetítéssel. Szóval sokáig tanácstalanok voltunk. Egy dolgot azonban biztosan tudtunk: abban az esetben nem éreznénk kompromisszumosnak a livestreamet, ha tudnánk valami igazán rendhagyó, látványos és misztikus dolgot nyújtani!

Aztán meg is leltük a megoldást: egy olyan világot, amelyet a legvadabb fantáziánk szerint alakíthattunk ki, és amelyben mi, mint zenekar, úgy léphetünk fel, hogy közben megőrizzük a hagyományos koncertjeink dinamikáját és varázsát.

Így hát meghívunk benneteket a Within Temptation: The Aftermath – Egy show a virtuális valóságban eseményére. Ez egy olyan show, amelyik egy poszt-apokaliptikus világ különböző helyszínein játszódik, ahol az emberiség pusztulásának utóhatásainak lehetünk tanúi. Ebben a világban azt sem tudni, hogy az emberi fajból bárki is túlélte-e a végidőket…
KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw