WE CAME AS ROMANS – Új dal és klip, ezúttal is egy vendéggel: Daggers

Darkbloom címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett a nyáron a post-hardcore, melodikus metalcore vonalas amerikai We Came As Romans, aztán jött a szintén klipes Black Hole, méghozzá Caleb Shomo-val, a Beartooth frontemberével, a legfrissebb daluk pedig a Daggers címet viseli. Az új nótához, amelyben a rapper/énekes Zero 9:36 a vendég, szintén született egy klip is.

A WCAR már jó ideje felvette a hatodik albumát, a 2017-es Cold Like War utódját, amely az első lemezük lesz a 2018 augusztusában véletlen drogtúladagolás következtében elhunyt Kyle Pavone énekes nélkül. Kyle helyére nem érkezett új ember, az énekért azóta csak David Stephens felel. A zenekar már 2019 őszén megosztott két új számot (From the First Note és Carry the Weight), tavaly tavasszal pedig kihozták a Carry the Weight egy új verzióját, amelyben a vendég Ryan Kirby a Fit For A Kingből.

WE CAME AS ROMANS feat. Zero 9:36 – Daggers (2021)

„A Daggers volt az a dal az új lemezen, amelyet újra és újra átírtunk. Egy vad utazás volt ez, mert próbáltunk egy olyan dalt létrehozni, ami nem olyan, mint a korábbi nótáink. Nem tudtunk jobb módot kitalálni erre, mint azt, hogy egy egész verzét rábíztunk Zeróra, azaz megpróbáltunk létrehozni egyfajta műfaji hidat létrehozni. Szövegileg a Daggers arról a belső harcról szól, amelyen mindannyian keresztülmegyünk… Az önmagunkkal folytatott beszélgetésekről van itt szó, például arról, hogy elég jók, elég okosak vagyunk-e, vagy csak úgy általában véve elég rendesek vagyunk-e. A dalszöveg arról szól, hogy képesnek kell lennünk győztesen kikerülni ebből a csatából, legyünk biztosak az önértékelésünkben, a személyiségünk értékében. Világos, hogy ez nem egy könnyű feladat, akár dühöngő harc is folyhat a fejedben lévő negativitás és aközött, aki lenni szeretnél.”

WE CAME AS ROMANS feat. Caleb Shomo – Black Hole (2021)

„A Black Hole volt a legutolsó dal, amit az új lemezre megírtunk. Volt egy elképzelésünk arról, hogy milyen hangzást szeretnénk, és írtunk is egy témát a Los Angeles-i tartózkodásunk alatt, de nem voltunk maximálisan elégedettek azzal, amit létrehoztunk. Már csak egy hét volt hátra a stúdióban, és akkor megszületett ez a szám. A szövege a szorongásról szól, és amikor elkészült, átküldtük egy régi barátunknak, Calebnek. Vele már jóval több mint 10 éve sokat játszunk együtt, és nagyon örülünk, hogy végre lehetőségünk nyílt a közös munkára is. Caleb egy csodálatos énekes, és a Black Hole az ő közreműködése nélkül nem sikerült volna ilyen fantasztikusan!”

WE CAME AS ROMANS – Darkbloom (2021)

WE CAME AS ROMANS – Carry The Weight (2020, feat. Ryan Kirby – Fit For A King)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.