Skip to content

VODKA FOR KIDS – Új klip a pécsi négyestől: WWJD

Votka címmel tavasszal hozta ki első EP-jét a punk rock/poszt-hardcore vonalas pécsi Vodka For Kids, a klippel kísért Ronnie James Dio dalt pedig már májusban bemutattuk. Most itt a második videoklipjük, amelyet az EP WJJD dalához forgattak. Élőben is elcsípheted őket, szeptember 4-én ugyanis a Pécsi Extrémsport Központban lesz egy Cső tes, majd peex/desz elnevezésű gördeszkaverseny, ahol a VFK is koncertezik.

A négyszámos EP-t még tavaly nyáron rögzítették Maczkó Róbert segítségével, aki Lovasi András stúdiójában (LA Gardens) dolgozik, a keverést Bodó Rezső (Pokoltornádó, Longbong) végezte.

A WWJD a tavaszi EP-nk záró dala és kezdettől fogva szerettünk volna klipet készíteni hozzá. Szerencsére Fekete Gyulával (akivel az előző klipen is dolgoztunk) teljesen ugyanaz volt az elképzelésünk. A dal leginkább az elvágyódásról, a szabadságról és annak áldozatairól szól, és az volt a célunk, hogy ez a videóban is megmutatkozzon. Éppen ezért pécsi deszkás srácokkal kooperáltunk, akik egy hihetetlenül jó közösség (ezúton is köszi a két főszereplőnek, Diamondnak és Kólintnak, valamint a Pécsi Extrémsport Központnak). A videóban egyébként megpróbáltunk Pécs kevesebbszer látott, mégis ikonikus helyszínein forgatni, mint pl. deep kerti, a régi laktanya, vagy a hőerőmű környéke.

www.facebook.com/vodkaforkids


VODKA FOR KIDS – WWJD (a 2021-es Votka EP-hez)

Zsidó Ákos énekes/gitáros:A grafikát Borbás Máté Olivér csinálta, megjelenésben szerettünk volna valami kevésbé metalosat, kevésbé szokványosat csinálni. A klip Fekete Gyula rendezésével készült (ex-Kipu), akivel hamarosan nekiállunk dolgozni a következő klipen – a WWJD című számhoz. Az ilyen deszkázós, szívós életérzésű videó lesz. A szám nagyjából arról szól, hogy mennyire bele tud az ember ragadni a piálásba meg a szívásba, és ettől olyan haszontalannak érzi magát. Közben elkezdünk dolgozni a következő EP-n.

Egyikünk sem lett agysebész, vagy a miniszterelnök szomszédja. Más az érdeklődési körünk és sok mindenben különbözünk is. Viszont egy valami közös, ami meghatároz mindannyiunkat. Ez pedig a zenélés, hogy hétvégente lemegyünk a próbaterembe, bekúrunk és zúzunk.


A Ronnie James Dio című számot a Holy Diver dal szövege ihlette, ezért kapta ezt a címet.VODKA FOR KIDS – Ronnie James Dio (a 2021-es Votka EP-hez)

VODKA FOR KIDS – Votka EP (2021)
https://www.youtube.com/watch?v=3QHSN0qr8guZvxZQnvn4C4

nka
KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw