Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

VODKA FOR KIDS – Új klip a pécsi négyestől: WWJD

Votka címmel tavasszal hozta ki első EP-jét a punk rock/poszt-hardcore vonalas pécsi Vodka For Kids, a klippel kísért Ronnie James Dio dalt pedig már májusban bemutattuk. Most itt a második videoklipjük, amelyet az EP WJJD dalához forgattak. Élőben is elcsípheted őket, szeptember 4-én ugyanis a Pécsi Extrémsport Központban lesz egy Cső tes, majd peex/desz elnevezésű gördeszkaverseny, ahol a VFK is koncertezik.

A négyszámos EP-t még tavaly nyáron rögzítették Maczkó Róbert segítségével, aki Lovasi András stúdiójában (LA Gardens) dolgozik, a keverést Bodó Rezső (Pokoltornádó, Longbong) végezte.

A WWJD a tavaszi EP-nk záró dala és kezdettől fogva szerettünk volna klipet készíteni hozzá. Szerencsére Fekete Gyulával (akivel az előző klipen is dolgoztunk) teljesen ugyanaz volt az elképzelésünk. A dal leginkább az elvágyódásról, a szabadságról és annak áldozatairól szól, és az volt a célunk, hogy ez a videóban is megmutatkozzon. Éppen ezért pécsi deszkás srácokkal kooperáltunk, akik egy hihetetlenül jó közösség (ezúton is köszi a két főszereplőnek, Diamondnak és Kólintnak, valamint a Pécsi Extrémsport Központnak). A videóban egyébként megpróbáltunk Pécs kevesebbszer látott, mégis ikonikus helyszínein forgatni, mint pl. deep kerti, a régi laktanya, vagy a hőerőmű környéke.

www.facebook.com/vodkaforkids


VODKA FOR KIDS – WWJD (a 2021-es Votka EP-hez)

Zsidó Ákos énekes/gitáros:A grafikát Borbás Máté Olivér csinálta, megjelenésben szerettünk volna valami kevésbé metalosat, kevésbé szokványosat csinálni. A klip Fekete Gyula rendezésével készült (ex-Kipu), akivel hamarosan nekiállunk dolgozni a következő klipen – a WWJD című számhoz. Az ilyen deszkázós, szívós életérzésű videó lesz. A szám nagyjából arról szól, hogy mennyire bele tud az ember ragadni a piálásba meg a szívásba, és ettől olyan haszontalannak érzi magát. Közben elkezdünk dolgozni a következő EP-n.

Egyikünk sem lett agysebész, vagy a miniszterelnök szomszédja. Más az érdeklődési körünk és sok mindenben különbözünk is. Viszont egy valami közös, ami meghatároz mindannyiunkat. Ez pedig a zenélés, hogy hétvégente lemegyünk a próbaterembe, bekúrunk és zúzunk.


A Ronnie James Dio című számot a Holy Diver dal szövege ihlette, ezért kapta ezt a címet.VODKA FOR KIDS – Ronnie James Dio (a 2021-es Votka EP-hez)

VODKA FOR KIDS – Votka EP (2021)
https://www.youtube.com/watch?v=3QHSN0qr8guZvxZQnvn4C4

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV