Skip to content

VISIONS OF ATLANTIS – Így játszák élőben a Pirates Will Returnt

Az osztrák Visions of Atlantis a harmadik koncertlemezének kiadására készül. A Pirates over Wacken március 31-én fog megjelenni a Napalm Records gondozásában.

„Van valami hamisítatlanul varázslatos dolog Wackenben – kommentálja a kiadványt a szimfonikus power metalos zenekar. – Talán az a kollektív hit, hogy ez a Heavy Metal Szent Földje. Talán tényleg ez a Heavy Metal Szent Földje. Lehetséges, hogy képes különleges energiát árasztani ennek a különleges német városnak a színpadai és helyszínei köré. Nem mulasztottuk el átérezni ezt a varázslatot, miközben hangosan kiabáltuk Wacken nevét a színpadon, vagy amikor körülnéztünk, és láttunk több ezer embert, akik békességben vannak, szeretnek ott lenni és együtt osztoznak mindebben. Ez nagyon különleges volt számunkra, mintha nem is először játszottunk volna Wackenben. Többször is eluralkodtak rajtunk az érzelmek a koncertünk alatt. Annyi mindent szerettünk volna mondani. Úgy éreztük, hogy művészként és emberként is megerősödtünk. Wacken egyike azoknak a helyszíneknek, ahol úgy érzed, hogy megváltoztathatod a világot. Látni ezt a tömeget, beszélni velük azon a napon olyan érzés volt, amilyet még sosem éreztünk, és örökké emlékezni fogunk rá. Semmi nem tart örökké, de az emlékek igen. Köszönjük Wacken, hogy a legendátok részévé válhattunk!”

A koncertlemez ízelítőjeként bemutatásra került a Pirates Will Return című tétel élő verziója, amely a Masters of Rock 2022-n került rögzítésre, és a készülő bónusz DVD-ről lett kiollózva.

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw