Skip to content

VEXED – Kulcs az inspiráció és a kreativitás kapuihoz

Két évvel a debütáló albuma (Culling Culture) megjelentetése után új lemez kiadására készül a brit alternatív metalos Vexed. A Negative Energy június 23-án lát napvilágot, a Napalm Records gondozásában.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy bemutathatjuk számotokra a második albumunkat – lelkendeztek a zenekar tagjai. – Az első lemezünk megjelenése óta mindannyian traumatikus élményeket éltünk át: halál, árulás, fájdalom és gyász vett körül bennünket. Ahhoz, hogy erőre kapjunk, először el kellett fogadnunk, hogy nem vagyunk rendben, majd fel kellett vállalnunk a traumáinkat, és szembe kellett néznünk velük, miközben megosztottuk egymással sebezhetőségünket, félelmeinket és gyengeségeinket. Ahelyett, hogy arra kényszerítettük volna magunkat, hogy próbáljunk pozitívak maradni, minden negatív energiánkat az albumba fektettük, hogy elkezdhessük önmagunk gyógyítását, és hogy felülkerekedjünk a nehézségeken.”

Egy hónappal ezelőtt már megismerhettük az album Anti-Fetish című dalát, míg most a klippel kísért X My Heart (Hope to Die) került bemutatásra.

„Az X My <3 (Hope to Die) volt a katalizátora a Negative Energynek – mondták a Vexed zenészei. – Hónapokig tartó írói leblokkolás és a feladás érzése után ez a dal nyitotta meg számunkra az inspiráció és a kreativitás kapuit. A vallási szélsőségesek, a szekták vagy a hatalommal való visszaélő személyek áldozatai által inspirálva ez a dal arról szól, hogy egy embernek sem szabadna a saját személyes nézetei alapján más emberek életét irányítania.”

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw