Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

VANDENBERG – Megvan az új énekes, Mats Levén lett Ronnie Romero utódja

Mats Levén (ex-Malmsteen, ex-Candlemass, Krux, TSO, ex-Therion) lett az Adrian Vandenberg gitáros vezette Vandenberg új énekese, Ronnie Romero (Rainbow, Lords Of Black stb.) utódja. Az új felállás november 12-én mutatkozik be a walesi Trecco Bayben megrendezésre kerülő Planet Rockstock Fesztiválon, ez lesz az egyetlen koncertjük idén. adják az egyetlen koncertjüket.

Adrian Vandenberg (ex-Whitesnake):Enyhe kifejezés, hogy izgatott vagyok Mats Levèn csatlakozása miatt! Hatalmas kiváltság egy ilyen világszínvonalú énekessel dolgozni, aki ugyanolyan szenvedélyesen szereti a rockzenét, és ugyanolyan motivált, elkötelezett, mint én. Egyedülálló, jellegzetes hang, tekintélyt parancsoló színpadi jelenlét… és Mats nagyon tapasztalt, ugyanakkor távol áll attól, hogy robotpilótára kapcsoljon. Egy nagyszerű srác! Már dolgozunk is az új dalokon a következő Vandenberg albumhoz. Inspiráljuk egymást, folyamatosan emeljük a lécet és nagyon izgalmas dolgokkal állunk elő!

www.facebook.com/adrianvandenbergofficial
Mats Levén:Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Vandenberghez és hogy együtt készítjük el az új albumot! A ’80-as évek óta Vandenberg-rajongó vagyok, megtiszteltetés számomra, hogy hamarosan holland amigóimmal osztozhatok a színpadon!


Mats mellett a 2021-es felállás ritmusszekciójában Randy van der Elsen a basszusgitáros (Tank), Koen Herfst pedig a dobos (Epica, Doro).

Adde:Egyáltalán nem vagyunk nosztalgiázósok, akik megpróbálják újrateremteni azt, ami megannyi évvel ezelőtt történt. Ez egy vadonatúj, dinamikus zenekar egy olyan névvel, amelynek öröksége van. Nem is lehetnék boldogabb azzal, ahogy mindez kialakult!VANDENBERG – Skyfall (2020, még Ronnie Romero-val)KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV