VANDENBERG – Megvan az új énekes, Mats Levén lett Ronnie Romero utódja

Mats Levén (ex-Malmsteen, ex-Candlemass, Krux, TSO, ex-Therion) lett az Adrian Vandenberg gitáros vezette Vandenberg új énekese, Ronnie Romero (Rainbow, Lords Of Black stb.) utódja. Az új felállás november 12-én mutatkozik be a walesi Trecco Bayben megrendezésre kerülő Planet Rockstock Fesztiválon, ez lesz az egyetlen koncertjük idén. adják az egyetlen koncertjüket.

Adrian Vandenberg (ex-Whitesnake):Enyhe kifejezés, hogy izgatott vagyok Mats Levèn csatlakozása miatt! Hatalmas kiváltság egy ilyen világszínvonalú énekessel dolgozni, aki ugyanolyan szenvedélyesen szereti a rockzenét, és ugyanolyan motivált, elkötelezett, mint én. Egyedülálló, jellegzetes hang, tekintélyt parancsoló színpadi jelenlét… és Mats nagyon tapasztalt, ugyanakkor távol áll attól, hogy robotpilótára kapcsoljon. Egy nagyszerű srác! Már dolgozunk is az új dalokon a következő Vandenberg albumhoz. Inspiráljuk egymást, folyamatosan emeljük a lécet és nagyon izgalmas dolgokkal állunk elő!

www.facebook.com/adrianvandenbergofficial
Mats Levén:Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Vandenberghez és hogy együtt készítjük el az új albumot! A ’80-as évek óta Vandenberg-rajongó vagyok, megtiszteltetés számomra, hogy hamarosan holland amigóimmal osztozhatok a színpadon!


Mats mellett a 2021-es felállás ritmusszekciójában Randy van der Elsen a basszusgitáros (Tank), Koen Herfst pedig a dobos (Epica, Doro).

Adde:Egyáltalán nem vagyunk nosztalgiázósok, akik megpróbálják újrateremteni azt, ami megannyi évvel ezelőtt történt. Ez egy vadonatúj, dinamikus zenekar egy olyan névvel, amelynek öröksége van. Nem is lehetnék boldogabb azzal, ahogy mindez kialakult!VANDENBERG – Skyfall (2020, még Ronnie Romero-val)KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.