UPON A BURNING BODY – Videóklipel a májusi album második dala: A New Responsibility

Fury címmel május 6-án jelenik meg a metalcore/deathcore vonalas texasi Upon A Burning Body hatodik albuma, a 2019-es Southern Hostility lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért A New Responsibility dallal lehet barátkozni. Az új videót David Brodsky (The Black Dahlia Murder, Cannibal Corpse stb.) rendezte.

Ruben Alvarez gitáros:Amint végighallgattuk az elkészült Fury albumot, tudtuk, hogy valami olyat alkottunk, ami pontosan tükrözi, amit a zenekarunk a színpadon képvisel, és azon kívül is. Ez egy teljesen új szörnyeteg. Mindig is kísérletező zenekar voltunk, és a Fury anyagát egyértelműen jellemzi a saját jellegzetes hangzásunk. Az első három lemezünkről is hoztunk elemeket, és összekevertük ezeket az utolsó kettővel. Ha szereted a Red, White and Green súlyos riffjeit vagy a Southern Hostility groove-ját, akkor ezt a lemezt imádni fogod!

A legnagyobb változás ezen az albumon Danny és az öcsém, Thomas Alvarez. Most, hogy három vér szerinti testvér ír és játszik együtt, mi mást kérhetnénk még? Thomas már eddig is rengeteget tett le az asztalra; a Southern Hostility óta dalszerzőként segít nekünk, most pedig a basszusgitározás mellett egy újabb vokális elemet ad a dalokhoz. Rengeteg friss ötletet hozott, a dalírás még sosem volt ilyen egyszerű.

Az A New Responsibility a lemez indító dala: megnyitja a kapukat és felkészít egy könyörtelen élményre. A Code Of Honor egy olyan himnusz, amellyel mindazok előtt tisztelgünk, akik a hadseregben szolgáltak vagy jelenleg is szolgálnak. Az Upon A Burning Body sok változáson ment keresztül az évek során, és most visszatértünk a gyökereinkhez. A Fury mindenképpen egy hatalmas lépés számunkra; megmutatjuk a világnak, hogy itt vagyunk és maradunk is. Az amerikai metal él és erősebb, mint valaha!www.facebook.com/uponaburningbody
UPON A BURNING BODY – A New Responsibility (a 2022-es Fury albumhoz)

UPON A BURNING BODY – Snake Eyes (a 2022-es Fury albumhoz)

UPON A BURNING BODY – Fury
(05/06 – Seek & Strike)

01. A New Responsibility
02. Snake Eyes
03. Shapeshifter
04. Meltdown
05. Thunderheart
06. Kill the Ego
07. Clarity
08. Sweet Serenity
09. Who Am I
10. Code of Honor
11. Humbling My Skin
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Cancer Culture címmel május 27-én jelenik meg a lengyel Decapitated új albuma, a 2017-es Anticult lemez utódja, harmadik előzetesként pedig a klippel kísért Just A Cigarette dallal lehet barátkozni.
A kaliforniai Nekrogoblikon azt mondja magáról, hogy goblin metalt játszik, ami egyébként folkos, hörgős szimfonikus metalt jelent, az új albumuk pedig április 1-jén jött ki The Fundamental Slimes and Humors címmel. És most megérkezett a goblinok új videóklipje a Bones dalhoz.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.