Skip to content

Újra teljes a Sonic Bear Punch zenekar felállása!

Megtalálta új basszusgitárosát és dobosát a novemberben bemutatkozott Sonic Bear Punch.

„A novemberben megjelent Part I: Deep Down Inside albumunk megjelenése óta napról-napra bebizonyosodott, hogy a döntéseink a legjobb helyzetekbe tereltek minket. Mindehhez nagyban hozzájárult az albumumk fogadtatása is! Nagyon köszönjük, mind a szakma jeles képviselőinek, mind a zenekarunkat kezdetek óta támogató ős-rajongóknak illetve a minket csak most felfedezőknek is a pozitív visszajelzéseket!

Az az aprócska kis probléma, ami aggasztott minket a sok öröm mellett, miszerint kell egy dobos és egy basszusgitáros megoldódott végre! De mi is történt pontosan és hogyan? Elsőként basszusgitár posztra Kostyál Viktor érkezett, aki több évtizedes gitártudással a háta mögött, beleszerelmesedve az album dalaiba ragadott basszusgitárt és falja most már „Stage Mode”-ban a dalainkat. 

Decemberben pedig a „Mikulás bácsi” hozta meg a megürült dobos posztra a megfelelő emberkét, aki nem más, mint Gábor Béla azaz Kis Béci! Őt az elmúlt évtizedekben a legendás SOUTHERN SPECIAL, a 2000-es évek underground húzózenekara a SUPERBUTT illetve a progresszív muzsikájáról ismertté vált Fonogram-díjas WENDIGO zenekarokból ismerheti igazán a nagyérdemű. Kifejezetten érdekes lesz Bécivel együtt zenélni, hiszen rengeteg a közös zenésztárs, külön zenekarokból, más-más időszakokból, úgy, hogy mi még sosem zenéltünk együtt, másokkal viszont igen. Így hát, ez az alkalom is eljött.

Tehát ebben a felállásban láthattok minket, remélhetőleg minél hamarabb és minél többször 2024-ben! Zajlanak a próbák, hogy élőben is felcsendüljenek az elmúlt 2 évben megjelent dalaink valamint az év első felében tervezzük a Part I: Deep Down Inside anyag, másik felét (második részét) is megjelentetni. Nos így tudunk igazán könnyedén és kirobbanó hangulatban kívánni mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!”

nka
KERESÉS
Hammer 354
megjelenés: március 5.
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. HANABIE.
  Reborn Superstar!
 2. NEMOPHILA
  Evolve
 3. BAND-MAID
  Unseen World
 4. TRIDENT
  Advance Generation
 5. FATE GEAR
  The Sky Prison
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw