Skip to content

TOMY LAISTO – Közeleg az elkerülhetetlen

A gitáros Tomy Laisto, aki a Hateform, a Pain Confessor, a Mors Principium Est, az Omnium Gatherum és az Arc Spectra zenekarokban végzett munkáiról is ismert, 2024 tavaszán adja ki első szólóalbumát az Inverse Records gondozásában. A készülő korongról elsőként a This Summer című tétel került bemutatásra, amely most kislemez formájában is forgalomba került.

„A dal egy augusztusi este során született, miközben a teraszon ültem, amikor a nyár őszbe fordult – árulta el Tomy Laisto. – Érezhető volt a változás a levegőben, és ugyanez az érzés érezhető a This Summerben is. A dal egy megromlott kapcsolat végéról szól, amikor tudod, hogy valami elkerülhetetlen közeleg, hasonlóan az évszakok váltakozásához.”

Úgy hírlik, a márciusban megjelenő stúdióalbumon több vendégzenész is felbukkan majd, akiknek a kilétére kicsit később fog fény derülni. Az viszont már biztos, hogy a This Summerben Derek Sherinian (Dream Theater, Sons of Apollo, Alice Cooper, Planet X, Black Country Communion, Yngwie Malmsteen) és Christian Määttä (Arc Spectra), sőt, Tomy egyik családtagja is közreműködik.

„A szerencsés véletleneknek köszönhetően sikerült rávennem Derek Sheriniant, hogy játssza el a This Summer billentyűsszólamait – folytatta Tomy. – Az ő közreműködése óriási befolyással volt a dal végső kimenetelére. És ne feledkezzünk meg Christian Määttről sem, aki dobolt a dalban! Tovább, ha nagyon figyeltek, a háttérvokálokban hallhatjátok a lányomat, aki már most egy leendő zenész vonásaival rendelkezik.”

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw