Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

THE SOUTHERN ORACLE – Az új albumot hallottad már? Itt az Exodus Aesthetic

Exodus Aesthetic címmel megjelent és végig is hallgatható a negyedik The Southern Oracle album.

Kókai Barnabás:Az elmúlt időszak sajnos a legtöbb helyzetből a rosszat hozta ki, és ezért a vezető pozícióban lévő hatalmak a felelősek. Mi mint zenekar viszont azért vagyunk felelősek, hogy erre felhívjuk a figyelmet! Az agresszív zene jelentéssel bíró szövegekkel egy nagy lehetőség, amit mindig igyekeztünk kihasználni, de most már semmi más nem számít, addig feszítjük a húrt, amíg csak tudjuk! Nincs több mellébeszélés, nem állunk le olyanokon akár gondolkozni sem, amikor néhányan viharként a biliben nagy szavakkal dobálóznak összetartást harangozva, miközben a legnagyobb bomlasztó erőként vannak jelen az amúgy is kicsi és rendkívül törékeny közösségünkben, tökéletes párhuzamban a politikai vezetőkkel szerte a világban… elég!

www.facebook.com/thesouthernoraclehu
Az elmúlt hónapokban hathetes periódusokban jelentkeztünk a koncepció egy-egy sarkalatos tételével, melyekhez mindig kiemelten leírtuk a szóban forgó üzenetet. Jó volt látni a rengeteg visszajelzést, beleértve a negatív, akár támadó jellegűeket is, hiszen a célunk a figyelem felkeltése, más szemszög bemutatása, és ez korántsem egyszerű, de semmiképpen sem hálás feladat. Viszont mi hisszük, hogy a vita visz előre a bólogatással vagy néma fejrázással ellentétben.


2008 vége felé alapítottuk a zenekart, de a következő év februárjától számítjuk igazán, amikor csatlakozott Bodócsi Imi, akire azóta is testvérként tekintek. Sok barátot és emléket köszönhetünk az ezt követő éveknek, amikben volt jó és rossz egyaránt. Egy rettentően nehéz időszak után jött Budai Béla, akit elképesztően tehetséges zenésznek tartok. Így hárman írtuk meg életünk legfontosabb lemezét minden szempontból, amit most a legnagyobb büszkeséggel osztunk meg a világgal. Sok tervünk van a továbbiakra, amit az egyébként is évek óta mellettünk álló Tóth Peti kiegészítésével hozunk, pandémia ide vagy oda.THE SOUTHERN ORACLE – Exodus Aesthetic (a 2021-es album)

https://www.youtube.com/watch?v=6SN2FWtm3eKYQyYdGTr3yi
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV