THE SICK UNICORN – Új dal a budapesti rock’n’roll bandától: Blondie And The Beast

A budapesti The Sick Unicorn tavaly tavasszal hozta ki az Unleashed című debütáló albumát, friss szöveges videójuk pedig a Blondie And The Beast dalhoz készült el.

Az énekes Shuey: “A dalcím ötlete a Szépség és szörnyetegre utal annyi csavarral, hogy a történetben nem én voltam a szörnyeteg. Abban a korszakban játszódik dal, amikor még igazi szakadék lehetett fiú és lány között, ha nem egy zenei műfajért rajongtak. Egy füstös, sötét házibuliban összekeveredtem egy brutális szőke lánnyal. Akkor éjszaka megtörtént minden, de másnap, a tiszta ész fényénél sokat vesztettem a vonzerőmből. A lány többet sehol sem akart velem mutatkozni, nem válaszolt üzeneteimre, minden közeledést lepattintott… a végén még fizetni is hajlandó lettem volna egy csókért. Addig üldöztem, amíg előállt a válasszal, miszerint soha semmi nem lehet közöttünk, mert számára vállalhatatlan vagyok… végignéztem ott magamon, és lyukas elejű acélbetétes bordó bakancsban, kiengedett hosszú hajjal, széjjel gyalázott szaggatott farmerben valahogy nem akartam felfogni, hogy mi a baj lehet az outfitemmel. Nem volt ízlése na! Neki szól a dal.” 


www.facebook.com/sickunicornband


THE SICK UNICORN – Blondie And The Beast (2021)Egy valamivel komolyabb hangvételű, ám éppoly energikus dalt robbantott a budapesti rock’n’roll brigád: íme a Time To Fix Me, amelyhez egy imidzsklipet is forgattak a Syndrome Productionnel. A The Sick Unicorn zenéje a ’80-as, ’90-es évek rock’n’rolljának hangulatát idézi, ugyanakkor mindezt egy olyan modern köntösbe csomagolják, hogy a zenéjük egy csöppet sem érződik elavultnak.THE SICK UNICORN – Time To Fix Me (2021)

 


Kölyökkorodban a bőrödhöz nőtt a Guns N’ Roses póló? Heves nyáltermeléssel reagálsz a kettőnégyre? Szent meggyőződésed, hogy a 90-es évek elején kellett volna huszonakárhány évesnek lenned? Netán vér helyett Jack Daniel’s kering az ereidben? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor ezt a bandát sürgősen meg kell ismerned!” – Rockstation.THE SICK UNICORN – Psycho Pussycat (a 2020-as Unleashed albumhoz)
THE SICK UNICORN – Unleashed (a 2020-as album)KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.