Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

THE SICK UNICORN – Új dal a budapesti rock’n’roll bandától: Blondie And The Beast

A budapesti The Sick Unicorn tavaly tavasszal hozta ki az Unleashed című debütáló albumát, friss szöveges videójuk pedig a Blondie And The Beast dalhoz készült el.

Az énekes Shuey: “A dalcím ötlete a Szépség és szörnyetegre utal annyi csavarral, hogy a történetben nem én voltam a szörnyeteg. Abban a korszakban játszódik dal, amikor még igazi szakadék lehetett fiú és lány között, ha nem egy zenei műfajért rajongtak. Egy füstös, sötét házibuliban összekeveredtem egy brutális szőke lánnyal. Akkor éjszaka megtörtént minden, de másnap, a tiszta ész fényénél sokat vesztettem a vonzerőmből. A lány többet sehol sem akart velem mutatkozni, nem válaszolt üzeneteimre, minden közeledést lepattintott… a végén még fizetni is hajlandó lettem volna egy csókért. Addig üldöztem, amíg előállt a válasszal, miszerint soha semmi nem lehet közöttünk, mert számára vállalhatatlan vagyok… végignéztem ott magamon, és lyukas elejű acélbetétes bordó bakancsban, kiengedett hosszú hajjal, széjjel gyalázott szaggatott farmerben valahogy nem akartam felfogni, hogy mi a baj lehet az outfitemmel. Nem volt ízlése na! Neki szól a dal.” 


www.facebook.com/sickunicornband


THE SICK UNICORN – Blondie And The Beast (2021)Egy valamivel komolyabb hangvételű, ám éppoly energikus dalt robbantott a budapesti rock’n’roll brigád: íme a Time To Fix Me, amelyhez egy imidzsklipet is forgattak a Syndrome Productionnel. A The Sick Unicorn zenéje a ’80-as, ’90-es évek rock’n’rolljának hangulatát idézi, ugyanakkor mindezt egy olyan modern köntösbe csomagolják, hogy a zenéjük egy csöppet sem érződik elavultnak.THE SICK UNICORN – Time To Fix Me (2021)

 


Kölyökkorodban a bőrödhöz nőtt a Guns N’ Roses póló? Heves nyáltermeléssel reagálsz a kettőnégyre? Szent meggyőződésed, hogy a 90-es évek elején kellett volna huszonakárhány évesnek lenned? Netán vér helyett Jack Daniel’s kering az ereidben? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor ezt a bandát sürgősen meg kell ismerned!” – Rockstation.THE SICK UNICORN – Psycho Pussycat (a 2020-as Unleashed albumhoz)
THE SICK UNICORN – Unleashed (a 2020-as album)KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV