THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA – Klippremier a Soilwork énekesének dallamrock csapatától: Chardonnay Nights

Idén már két új dallal jelentkezett a Soilwork énekes Björn “Speed” Strid és az Arch Enemy basszer Sharlee D’Angelo (ld. Spiritual Beggars) klasszikus/dallamos rock csapata, a The Night Flight Orchestra, most pedig itt a harmadik új szám, a Chardonnay Nights, egyúttal pedig az is kiderült, hogy az új albumuk, az Aeromantic II szeptember 3-án lát majd napvilágot. És most már hivatalos klipje is van az új nótának.

A TNFO legutóbbi albuma, az Aeromantic még 2020 február végén jött ki, aztán beütött a pandémia…

Az Aeromantic II arról szól, hogy a sztratoszférában körözünk a föld körül, és soha nem akarunk leszállni. Ez annak az utazásnak a folytatása, amit évekkel ezelőtt elkezdtünk. A svéd melankólia és ezzel egyidejűleg az életszeretet is ott van a dalokban, egy új alternatív világ megteremtése minden nyughatatlan lélek számára. A The Night Flight Orchestra egy jobb helyre kalauzol titeket. Csak fogjátok meg a kezünket, és ugráljatok velünk az alkonyzónában, ahol minden lehetséges…

www.facebook.com/thenightflightorchestraofficialA Journey, Kansas, ELO, REO Speedwagon hatásokat is felmutató muzsikát játszó csapat ötlete még 2007-ben született meg Björn Strid és a Soilworkhöz később csatlakozó Mean Streak gitáros, David Andersson fejében, majd beszállt hozzájuk Sharlee D’Angelo, aztán Richard Larsson billentyűs (Von Benzo) és Jonas Källsbäck dobos (Mean Streak) is. A 2015-ös második albumon (Skyline Whispers) már egy hatodik tagja is volt a csapatnak, a kongás/perkás Sebastian Forslund.

A Chardonnay Nights a végtelen nyári éjszakák történetét meséli el, továbbá egy fiatalember kétségbeesett küzdelmét, aki a holnapokat igyekszik messzire tolni magától. A jelen idő veszedelmében merül el inkább. Az éjszaka titkai ismeretlen igazságokat tárnak fel… nem kell túl tisztán látni a dolgokat, elég csak látni őket.


THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA – Chardonnay Nights
(a 2021-es Aeromantic II album előzeteseként)

https://www.youtube.com/watch?v=embed?uri=spotify%3Atrack%3A1b4zMfYxFwVX11PNuPa14X


“A Burn For Me a nyár első napjáról szól. És arról is, hogy ez a bizonyos nap akár egyben az utolsó is lehet. Egy Motown-ritmus szól benne, de átszűrve a melankolikus svédek véreres szemén… Egy szelíd emlékeztető… Csak halványan sejted, hogy minden tűzbe borulhat, aztán hagyod, hogy elégj. A The Night Flight Orchestra örömmel szolgáltatja neked az idei nyár szenvedélyeinek és szívfájdalmainak soundtrackjét. Vesszünk el a most örökkévalóságában!THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA – Burn For Me (2021)


A tavasszal kihozott White Jeans dal klipjében van egy vendégük is, Frederik Lexfors, aki Svédországban ismert tévés személyiség.

Ha ez a dal nem késztet arra, hogy felállj a kopott kanapédról és felkapj egy ropogós hófehér farmert, majd táncos párbajt vívj az utcán a szomszédaiddal, akkor nem tudjuk, miféle dal képes erre! Itt a tavasz, itt az idő, hogy megmutasd magad!THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA – White Jeans (2021)

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA – Aeromantic II
(09/03 – Nuclear Blast)

01. Violent Indigo
02. Midnight Marvelous
03. How Long
04. Burn For Me
05. Chardonnay Nights
06. Change
07. Amber Through A Window
08. I Will Try
09. You Belong To The Night
10. Zodiac
11. White Jeans
12. Moonlit Skies
13. Reach Out

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.