THE HELLFREAKS – Új dal és klip a frissen a Napalm kiadóhoz szerződött hazai bandától

A Napalm kiadóhoz szerződött a frontcsajos budapesti punk rock metal banda The Hellfreaks, a jelenleg is készülő ötödik albumuk már ott fog megjelenni. És van egy friss daluk/klipjük is, az Old Tomorrows.

A Shakey Sue énekesnő vezette csapat legutóbbi lemeze a 2020 elején kiadott God On The Run volt, amely már két új taggal készült, két egykori Leander Rising zenésszel, Budai Béla dobossal és Takács “Jozzy” József gitárossal.

The Hellfreaks:Nagyon büszkék és izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk veletek zenekari pályafutásunk egyik legnagyobb hírét: szerződést kötöttünk a Napalm kiadóval, napjaink egyik legnagyobb és legjelentőségteljesebb metal kiadójával. Az elmúlt évtized hullámvölgyeit követően, a járvány igencsak keményen érintett minket, hiszen az előző lemezünk különös érzékkel időzítve az európai lezárások előtt egy héttel jelent meg. Ki gondolta volna, hogy ez mégis ilyen happy enddel végződhet? Persze ez nem a vég, hanem egy új korszak kezdete! Hálásak vagyunk a belénk fektetett bizalmukért, el sem tudnánk képzelni jobb partnert a közös munkához.

www.facebook.com/thehellfreaks
Az Old Tomorrows dalunk első ötletfoszlánya még a God On The Run lemezünk készítése közben kezdett formát ölteni. Akkor úgy éreztük, hogy ennek a dalnak még nem jött el az ideje, ezt a szelencét még nem kéne kinyitnunk. A Napalm-szerződéssel a tarsolyunkban viszont most már semmi kétség: az Old Tomorrows dallal szeretnénk megünnepelni az új együttműködésünket és köszönteni titeket az új korszakunkban!

Ez a dal messze nem egy öncélú promóciós eszköz, hanem mondandója is van. A legtöbben úgy növünk fel, hogy belénk nevelik a feltétel nélküli tiszteletet az idősebbek iránt. Szép gondolat és egy ideális világban talán így is kéne lennie. Sajnos nem így van. A világ iszonyatosan felgyorsult és a generációk közötti szakadék egyre csak nő. Míg az öregebbek várják a tiszteletet, addig a fiatalabb generációk semmibe véve érzik magukat, hiszen a világnézetükben nem lehetőséget, inkább fertőt látnak a korábban születettek.

A minket megkülönböztető dolgokra mutogatunk, miközben a tiszteletlenség pontosan ugyanabból fakad: más környezetben, más korban nőttünk fel, így másképp gondolkodunk. Nem létezik EGY helyes út. Itt az ideje elfogadni, hogy születési dátumunknál fogva nem vagyunk jobbak másoknál, de jobbá válhatunk, ha megnyílunk mások felé. Többek lehetnénk, ha tanulnánk a mások által átélt dolgokból és komolyan vennék a jövőt jelentő generáció gondolatait és igényeit.”


“Young mistakers, old days chasers, let’s become generation breakers!”

THE HELLFREAKS – Old Tomorrows (2021)

THE HELLFREAKS – Witches Heal (a 2020-as God On The Run albumhoz)

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.