THE HALO EFFECT – Klippel az első dal az ex-In Flames zenészek új bandájától: Shadowminds

Shadowminds címmel már itt is van a videóval kísért első dal attól az új bandától, a The Halo Effecttől, amelyben az In Flames gitárosa, Niklas Engelin mellett csupa egykori In Flames muzsikus található: Jesper Strömblad gitáros, Mikael Stanne énekes (Dark Tramquillity), Daniel Svensson dobos és Peter Iwers basszusgitáros. Engelin hivatalosan ugyan még tagja az In Flames-nek, de a zenekar Facebook-oldalán már nem szerepel a felállásban, az aktuális promófotókról is hiányzik, élőben pedig 2019 óta Chris Broderick helyettesíti.

A csapat debütáló lemeze 2022-ben érkezik majd a Nuclear Blast gondozásában, élőben pedig az Amon Amarth és a Machine Head nagyszabású közös turnéján mutatkoznak be jövő ősszel. A Vikings And Lionhearts turnénak lesz budapesti állomása is, 2022. október 18-án a Barba Negrában.

„A zenénk hű marad a gyökereinkhez, és ahhoz, ami azzá tett minket, akik ma vagyunk. De bízunk a közös tapasztalatainkban is és előre tekintünk. Megtiszteltetés, hogy újra együtt dolgozhatunk régi és új barátainkkal a Nuclear Blastnál, és alig várjuk, hogy együtt adhassuk ki a metal iránti szeretetből fakadó munkát.”

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy jövő ősszel Európa-szerte bemutatkozhatunk két nagyszerű zenekar előtt. A The Halo Effect régi barátok közös ötletéből született, hogy valami klasszat csináljunk együtt, valahogy visszahozva azt a kreativitást és energiát, amit a göteborgi metal jelentett. A mai metal világ két legelismertebb és legtapasztaltabb zenekarával való együttműködés tökéletes módja annak, hogy megmutassuk, kik is vagyunk mi. Találkozunk az első sorban!”

THE HALO EFFECT – Shadowminds (2021)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.