TESTAMENT – Tíz év után elbúcsúztak Gene Hoglan dobostól

A Testament és Gene Hoglan dobos útjai elváltak, baráti körülmények között, a közelgő koncertekkel kapcsolatos időbeosztási problémák miatt. A Testamentnek így hamarosan egy új dobosra lesz szüksége, mert áprilisban indul a The Bay Strikes Back elnevezésű amerikai turné az Exodus és a Death Angel társaságában.

Testament:Minden rajongónknak szerte a világon!

Először is, több mint hálásak vagyunk, hogy Gene Hoglan tíz éven, több albumon és számtalan turnén át ült a dobosunk volt. Sajnos, Gene testvérünk további turnéi és 2022-es szólóelképzelései áthidalhatatlanul ütköznek a világjárvány okozta kétéves kiesés után újratervezett koncertdátumainkkal.

Ahelyett, hogy (ismét) át kellene ütemeznünk a közelgő dátumokat, vagy Gene-nek le kellene mondania a saját terveiről, úgy döntöttünk, hogy barátságban elválnak útjaink. Megértjük, hogy ez a bejelentés némi csalódást fog okozni, de legyetek nyugodtak: nincs dráma, a legjobb hangulatban történt mindez.

Miközben Gene egy új fejezetet nyit, szívből köszönjük neki, hogy a lehető legerőteljesebben ütötte nálunk a dobokat. Nincs kétségünk afelől, hogy továbbra is úgy fog dobolni, ahogy csak ő tud. Gene Hoglan mindig is a családunkhoz fog tartozni, és csakis a legjobbakat kívánjuk neki a továbbiakban.

Abban is biztos lehet mindenki, hogy csúcsminőségű dobossal fogunk kiegészülni, hamarosan nyilvánosságra hozzuk az infót, aztán találkozunk mindannyiótokkal a turnén!Gene Hoglan:Nagyszerű tíz év volt ez, emberek, és most itt az ideje, hogy továbblépjek a hatalmas Testament után. Ez pusztán azon a tényen múlt, hogy az időbeosztást nem lehetett összehangolni. Sok szerencsét kívánok Chucknak, Ericnek, Alexnek és Stevie D-nek, akik továbbra is úgy fognak zúzni, mint mindig.

A karrierem egy izgalmas új fejezete indul most, és bevallom őszintén, nagyon izgatott vagyok. Nagyon várom is az összes új lehetőséget, és még egyszer mondom, fantasztikus jövőt és minden jót kívánok a Testament-beli barátaimnak, az ottani családomnak. Köszönöm mindenkinek ezt a nagyszerű közös utazást!
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.